reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

witam:*
u mnie pogoda bardzo ladna. tak cieplutko ze spodenki można ubrac. dom posprzatany, mama ciato ze śliwkami upiekła. obiad zjedzony i odpoczywamy. kilometry zeszłysmy rano z mama za grzybami. miał byc wysyp a tu kurka wodna ledwo na zupę bedzie:-D:wściekła/y: no ale ruch to zdrowie:p

PATIK biedaku:( może odpocznik trochę. mąż wyręczy Cię przy dziewczynkach. wiem że masz gości ale Ty najważniejsza jesteś. dbaj o Jasia:)
BELLA nooo jak takie wielkie ciacha wychodza to nic tylko zakasac rękawy i do dzieła:)
CORTINA oooo Ty mi ciągle na te bebab robisz ochotę!!! muszę go miec:p jak cos to mój żoładek bedziesz miec na sumieniu:-D

a miałyście coś napisac o tych monitorach oddechu?? miałyście takie cuda??

a co do zakupów w mieście czy oglodania no to POLI ja nie wiem gdzie bym mogła jechac:no: Kraków dosyc dalek no ale to nic tylko nie znam tego miasta za dobrze. Nowy Tag chyba nie ma takich fajnych duzych sklepów. Wadowice to samo i jestem w du**** a buuuu......
męzuś mi obiecał ze poszukamy czegoś więc trzymam go za koniec języka.

reklama
Cześć cioteczki. U mnie piękna zdradliwa pogoda a niestety siedzę sama w domu ale mam kilka rzeczy do zrobienia to się przynajmniej nudzić nie będę.
Bella dziękuje za przepis napewno kiedyś wypróbuję.
Dobrze że mówicie o swoich grzeszkach bo już zaczełam mieć wyrzuty sumienia przez cole i nie zdrowe jedzenie.

Moje przeziębienie powoli przechodzi został tylko zatkany nos i kaszel, ale z tego smarkania wyskoczyła mi opryszczka :wściekła/y: czy można w ciąży stosować jakąś maść na to paskudztwo? Mam Detreomycyne ale właśnie doczytałam że nie można tego stosować w ciąży.

To i ja PRZEPRASZAM jeśli kogoś uraziłam swoim postem.
Teraz was troszkę podenerwuje :happy2: jutro rusza u mnie produkcja ciast, obiecaliśmy z mężem że upieczemy dla siostry ciasta weselne do pracy, także będziemy piekli serniczek, makowiec i jabłecznik. Teraz zmykam obierać jabłka:biggrin2:

Kurcze jak ja wam zazdroszczę tych ruchów, ja jeszcze nic nie czuję :-:)-(

Głowa do góry, ja miałam tak,że nie byłam pewna, może poczułam a potem bach i było ;-)doczekasz się :tak:

Łiiiiii!!!!!!!!!! Dzisiaj oficjalna połowa :-D byle do 37 tygodnia!

Może uda mi się dzisiaj wyciągnąć małżonka z domu ;-) wczoraj o 11 w nocy żarłam tosty i herbatniki z czekoladą milki. Oj jak mi się chciało tej czekolady!

Ja dopiero na dobre się z łózka ruszyłam i pogoniłam męża po składniki na placki i po colę ... udusze was... ciągle o jakiś rarytasach piszecie... na drożdżówę ze śliwkami to aż mnie trzesie... kebab też bym zjadła

Która mi drożdżówke ze śliwkami podrzuci całą blachę i to ciepłą...? :-D

Widze, że coniektóre dzieci tak brykają,że brzuszki skacza a mój narazie nie drgie tylko lokator leciutko sobie wygibaski robi a czasem i z bańki przytrzaśnie :)

Co do minitora oddechu ja nie kupię, bo to tylko stres dodatkowy słyszałam,że maluszki czasem nie równo oddychaja miewaja bezdechy i to jest naturalne a mata to wyczuje i będzie pikać kilka razy w nocy i w dzień a rodzice od razu panika więc po co to?

Jak ma się cos stać to i tak się stanie na wyjeździe, w wózku przecież maty wszędzie sie nie zabierze...

U nas w rodzinie bezdechów nie było maty też nie więc i ja nie będe cudowała bo mąż się ze mną rozwiedzie :-D

Witam dziewuszki.
My już po jeździe na konikach i zakupkach. Na obiadek pizza:-p a potem zupka z porów z przepisu podróży Makłowicza w Irlandii:-). Poczekam aż sie ułoży i jeszcże mam tartę z kremem i truskawką w galarecie. Zaraz idziemy do znajomych z prezentem dla nowonarodzonego dzidziulka.
Miłej soboty.

reklama
Do góry