reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Aniu ale się uśmiałam, na prawdę śmieszna historia:happy: Dla Twojej koleżanki jednak nie była ona śmieszna.

Martuszka dobrze, że już wszystko dobrze, odpoczywaj dużo to może będzie lepiej:rofl2:

Ja już po wizycie, niedawno wróciłam do domu. Z maleństwem wszystko ok, (opis w odpowiednim wątku).

reklama
WEróciłam i źle się czuję. Jakaś taka zmulona jestem i oczy mi lecą. Idę zaraz psać

Poli mnie też bolą plecy, ale głównie w okolicy karku, tylko że ja znam przyczybę- regularnie miewam w tej okolicy przykurcze ięśni. idę wtedy na kilka wizyt do fizjoterapeuty i gra. Ale teraz nie można w ciąży:( nie wiem jak ja dotrwam do lutego... przyjdzie dzień, że nie stwnę przez to znów z łużka

miłej nocki kochane wam życzę.

Aniołeczku i ja miałam taki przykurcz juz 2 razy w ciązy ale nie za mocne tyle,że głowa ruszac na prawo, lewo w dół, spanie to masakra totalna oby nas to omijało...

I ja mykam spać tz seriale pooglądam i usnę po obiedzie tak samo oglądałam tv i usnełam jak niemowlę...

Fajnie byłoby w sen zimowy zapaśc i obudzić sie na poród whhh bajka :-D

Aniołeczku i ja miałam taki przykurcz juz 2 razy w ciązy ale nie za mocne tyle,że głowa ruszac na prawo, lewo w dół, spanie to masakra totalna oby nas to omijało...

I ja mykam spać tz seriale pooglądam i usnę po obiedzie tak samo oglądałam tv i usnełam jak niemowlę...

Fajnie byłoby w sen zimowy zapaśc i obudzić sie na poród whhh bajka :-D

no , nudy w tym domu jak meza nie ma , nie ma sie w kogo pozaczynac

domikcw no widzisz a u mnie pogoda super a ja nawet na spacer nie mogę wyjść, jedynie 10min i koniec. Dobrze że teściowa synkiem się zajmie i wyjdzie z nim tu i tam
poli wspólczuje bólu, mnie od wczoraj boli chyba kość ogonowa bo w dole czuje ból,może to od leżenia..
annaroksana gratuluje córeczki
martuszka dobrze że są jeszcze ludzie którzy nie pozostają obojętni na taką sytuację!!

Wy tu o sprzątaniu dzisiaj i gotowaniu a mnie nic nie wolno robić już wariuje od tego wszytskiego, mąż się stara jak może ale on pracuje i nie zawsze uda sie posprzatać więc czasem w domu wygląda tak jakby huragan przeszedł :/
najchętniej pomyłabym okna, posprzała cały dom itp ale mi nie wolno.. nudzi już mi się ciągłe gapienie w tv,krzyżówki itp

Ostatnia edycja:
Witam nowa mamusie;))

Annaroksana gratuluję corci, bo już nie wiem czy gratulowałam hehe

Martuszka biedaku, ja opowieści Ani nie pobije ale też mialam przygodę z pobraniem, to było dawno, jak wyszłam z przychodni to pamietam tylko jak oparlam się o zatrzymujacy się samochód...i potem znowu przebudzenie i ciagnaca mnie do przychodni pielęgniarka ( na jej auto się powalilm) i znowu nic i potem z nogami w górze polegiwalam na krzesłach a nad głową stał mi jakiś młody doktor pytając o imię i dyndajac cukierkiem hehe

Ania...Twoja koleżanka to miała przygodę...a ja sie lewatywy wstydzę hahahaha

Miłej nocki Kochane moje:*

Dzień dobry:)
Dzis ranny ptaszek ze mnnie:)
Nadika współczuję, że musisz leżeć, ale cóż zroić jak trzeba? jakoś wytrzymasz, przecież to dla dobra maluszka. A bałaganem się nie martw- dom to nie muzeum:) troche bałaganu czasem nie zaszkodzi:) Dobrze że masz taką teściową co ci pomoże. Moja to by sie nawet nie spytała o mnie w takiej sytuacji a co dopiero pomoc...

Dziś postanowiłam poszukać dla siebie jakiegoś swetra na zimniejsze dni. Normalnie chodziłam zazwyczaj np na uczelnie to w cienkiej bluzce i w jakiejś marynarce, ale teraz no to się już w taki strój nie wcinę:) trzeba pomyśleć o czymś praktycznym. Więc czeka mnie dzień spędzony na łażeniu po sklepach. Na szczęście nie idę sama tylko z mamą:) Uwielbiam nią chodzić na zakupy:) Mamy podobny gust i we dwie to zawsze raźniej.

Witam Panie....niewyspana.
Moja cora z mężem nie mogli spać już od 3.30 ...no to ja mimo, że mogłam też nie spalam bo mi nie dali:((
Jestem tak zmęczona i zła że atakuje i pluje jadem już od rana:((

reklama
bella - jak córcia w przedszkolu to może się troszke przekimaj. Po co się męczyć cały dzień.
martuszka - znalazłaś sie w niekomfortowej sytuacji... ale co zrobić... nie ma co twardziela zgrywać.
Ania - uśmiałam się z historii Twojej znajomej, aż mi się głupio zrobiło, jak pomysałam sobie, jak Ona musiała sie wtedy czuć.

Ja nie zagladałam do Was wczoraj po południu i wieczorkiem. Wybaczcie, ale udzieł mi sę ból pleców :baffled: Całe popołudnie przeleżałam, a po "Prawie Agaty'' poszłam spać. Dziś już lepiej, choć nie wiem, co będzie później...

Ale miałam dzisiaj sen... śniło mi się, że urodziłam właśnie w 23 tc :szok: Takie to dziwne było, bo dzidzia wystawiła najpierw jedną rączkę (tak przez skórę z boku brzcha) potem drugą, a potem wystawiła główkę. Ja sie przestraszyłam, że to za wcześnie i zaczęłam jej tą główkę chować spowrotem :-D Ona uparta i wyszła cała (w sumie to wyszedł, bo to był chłopiec). Obudziłam się i zaczęłam myśleć, jak dzień tygodnia mamy, bo ponoć sny się interpretuje na odwrót, tylko z pt/so sie spełniają ;-) Ulżyło mi, że to wt/śr i że w tym tygodniu nie urodzę ;-)

Do góry