patik80
Fanka BB :)
jak obiecałam tak wpadam tym razem na dłużej
Mój kochany Mężuś zaczął tygodniowy urlop i dzielnie walczy przy domku, robi nam chodniczek od schodów do furtki, w końcu będziemy mieć normalne przejście
ma jeszcze w planie wykończenie filarów na ganku i cokołów tynkiem żywicznym - trzymajcie zatem kciuki za pogodę
cieszę się, że znowu coś się zmieni na plus
pod koniec tygodnia mamy zamiar jechać do rodziców na śląsk i jak sam emek zaproponował podjedziemy do ikei:-) hurra!!! będziemy kupować łóżeczko dla Jaśka:-) pewnie inne drobiazgi też się przyplączą
już się nie mogę doczekać!!!
Wstyd się przyznać
ale tak mało ostatnio robię w domku, że sajgon wciąż totalny - bez uprzedzenia do domu nie wpuszczam
- ale brzuszek nie boli czyli lenistwo popłaca
- tylko się stawia, bo jednak za tą moją Zochulką to trzeba się nagonić. Teraz się jeszcze przełamała w temacie nocnikowania, sama woła "si" i choć zrobi raz na 10 prób to i tak się cieszę że nie ucieka jak poparzona
no i tak rozbieram i ubieram i tak w kółko
eve kurcze to ta Twoja szyjka musiała mocno się skrócić , że krążek będą zakładać, ale jak mus to mus - dla dobra Kubusia dasz radę! choroba Cię nie oszczędzała:-( eh ta jesień...
Zanetka fajny avatarek
a zarazki odganiaj od siebie jak najdalej!
Gosia niezmiennie zdrówka życzę dla synusia! to Wam nockę zaserwował
( współczuję i mam nadzieję, ze znajdziesz chwilę na odpoczynek dzisiaj...
martuszka jak mąż gotowy na zakupy to szalej póki zdania nie zmieni
i smacznego - jak takie pyszności robisz to jak nie jeść???
poli sukienka piękna tyle że droga
relaksu u fryzjera nie zaznałaś, ale z efektu zadowolona?
nadika &&&& za wizytę, oby wszystko było ok!!!
rudzia witaj! mamy ten sam termin
napisz coś więcej o sobie!

Mój kochany Mężuś zaczął tygodniowy urlop i dzielnie walczy przy domku, robi nam chodniczek od schodów do furtki, w końcu będziemy mieć normalne przejście

Wstyd się przyznać

eve kurcze to ta Twoja szyjka musiała mocno się skrócić , że krążek będą zakładać, ale jak mus to mus - dla dobra Kubusia dasz radę! choroba Cię nie oszczędzała:-( eh ta jesień...
Zanetka fajny avatarek

Gosia niezmiennie zdrówka życzę dla synusia! to Wam nockę zaserwował
martuszka jak mąż gotowy na zakupy to szalej póki zdania nie zmieni

poli sukienka piękna tyle że droga

nadika &&&& za wizytę, oby wszystko było ok!!!
rudzia witaj! mamy ten sam termin