reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

i wy sobie same sprawdzacie szyjke??? ja tam wolę nie tykać

Ja tam macam raz na jakiś czas (raz w miesiącu). Niby nawet mój GP się boi dotykać... ale wydaje mi się, że to nic wielkiego... zwłaszcza, że podczas seksu tam się z nią "gorsze" rzeczy dzieją :-D ale pewnie teraz przestane, żeby się nie denerwować.

reklama
czesc !

laski help jak to odczytac :-p
glukoza w krwi przed wypiciem swinstwa 81
glukoza w krwi po 2h od wypicia swinstwa 82

to znaczy ze zajebiscie moj organizm spala cukier i moge isc najesc sie na urodzinach u Smoniczki naszej tego ciasta czekolado-czekoladowego :-D ????

Kochana ! sto lat, lekkiego porodu i wygranej w tottto :-D no dobra koniec slodzenia dawaj ciasta !!! :tak::-D:szok::-p

gnidka teraz już w innych krajach też przestają badać bo uważają, że im mniej ingerencji w środku tym lepiej... jak byłaś u Ahmeda to robiłaś tylko usg czy też cię badał?
bo ja teraz u tego polskiego gina się przebadałam i szyjke sprawdził... GP tego nie tyka :-D ja sama też nie
agisan ale mi narobiłaś ochoty na te ptysie... tylko u mnie nadzienie to koniecznie bita śmietana z cukrem waniliowym hehe i tak pokusiłaś, że może w weekend upiekę :/ a dupa rośnie

czyli wynik rewelka ! moge isc na ciasto czekoladowo-czekoladowe i na ptyski do AGISAN ! :-D aaaa mniam ! zjadla bym dzis konia z kopytami !!! :zawstydzona/y::tak::-):-D:szok:

gnidka teraz już w innych krajach też przestają badać bo uważają, że im mniej ingerencji w środku tym lepiej... jak byłaś u Ahmeda to robiłaś tylko usg czy też cię badał?
bo ja teraz u tego polskiego gina się przebadałam i szyjke sprawdził... GP tego nie tyka :-D ja sama też nie

robiłam tylko usg. tak byłam przerażona tym moim Bąbelkiem, że tylko on się liczył i do głowy mi nie przyszło, żeby zapytać... we wtorek mam usg, to w szpitalu się popytam. Poza tym M. był ze mną i w sumie nie wiem jakby zareagował jakby mi lekarz przy nim chciał tam zacząć grzebać :p Nie no czuję się dziś parszywie i to pewnie dlatego pieprzy mi się w głowie.

Smoniczka młoda dupo sto lat :*

Gnidka z tego co wiem to miękka i skracajaca szyjka jest niebezpieczna nie wiem jak z sama miękka:((
Ja np. Od 34 tc miała rozwarcie na tzw.dwa palce i tak mi zostało do pordu:/ ale fakt na lekach.

Cortina zazdraszczam wyniku:))

Ja też nie mam kocykow z biedrony hehe

Laski trzymajcie magiczne kciuki za malza mojego bo dopiero dziś dotarł do straży miejskiej i "negocjuje" chciał mnie tam zabrać, żeby ich na litość brać, że ciężka sytuacja żona w ciąży...hihi

robiłam tylko usg. tak byłam przerażona tym moim Bąbelkiem, że tylko on się liczył i do głowy mi nie przyszło, żeby zapytać... we wtorek mam usg, to w szpitalu się popytam. Poza tym M. był ze mną i w sumie nie wiem jakby zareagował jakby mi lekarz przy nim chciał tam zacząć grzebać :p Nie no czuję się dziś parszywie i to pewnie dlatego pieprzy mi się w głowie.

Smoniczka młoda dupo sto lat :*

stara dupa się odezwała <lol> :-D
jak byłam na początku ciąży u gina to na usg sobie mąż popatrzył, a do badania to ja mu kazałam wyjść :-D

Smoniczka - wszystkiego najlepszego ! :*

Cortina - gratuluje dobrego wyniku, tylko z tym słodkim nie przesadzaj bo dzidziola zasłodzisz hehehe :) moi znajomi się śmieją, że ja niedługo ukiszę malutką bo ciągle bym kwaśne jadła hi :)

W środę idę na USG na NFZ podejrzeć moją córę. Kopie sobie czasami jak jej się zachce, szczególnie jak położe na leżąco ręce na brzuszku to fika. W dzień ciężko mi wyczuć ruchy chyba że siedzę spokojnie na wykładzie to czasem poczuje ale tak to zalatana jestem i jakoś mi te ruchy umykają, za to popołudniu i wieczorem wsłu****ę się co tam Zosia by mi chciała powiedzieć.

Czy u Was też dziś pięknie swieciło słońce?

Buziaki dla wszystkich ciężarówek :happy2:

reklama
Co ja tu slysze? Ktos dzieli tortem i ptysiami a mnie tam nie ma? Zostal jeszcze jakis okruszek? :)
smoniczka - sto lat w zdrowiu i pieknego intensywnego zycia ci zycze !!!

Do góry