Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i wy sobie same sprawdzacie szyjke??? ja tam wolę nie tykać

I jutrzejszego serniczka też chce! 

muszę się przyznać, że całkiem nieźle mi to wychodzi. Zachęcam Was wszystkie do tego
innymi słowy: Polecam - Magda Gessler 
teraz wszystkie będziemy się turlać, a po porodzie będzie wspólna mobilizacja do zrzucania zbędnych kg :-) Podobno w kupie raźniej! No chyba, że macie niecne plany nas wszystkie przyćmić swoimi nienagannymi sylwetkami, jędrnymi biustami, zgrabnymi doopami i płaskimi brzuchami tuż po porodzie?
przyznawać się i to już! 
) i wyszedł mi lepszy niż poprzednio. Z tym, że tym razem upiekłam go na wyższą temperaturę i z termoobiegiem :-)dziewczyny martwię się ze jest coś nie tak... cały dzień dzis czuję taki dziwny ból zaczyna się na mostku i promienieje na mniej więcej połowę odległości do pępka. odczówam to jako taki silny ucisk lub przykurcz- jak bym oberwała w jakiejś konkretnej bójce. Do tego czasem mam uczucie jakby kolki z lewej strony. Wzięłam już 2 nospy i poleżałam ponad 3 godziny i nic. mam wrażenie, że jest gorzej![]()
hahaha 
pyszne wyszły i dla wszystkich starczy.
to ty nie z częstochowy? bo w częstochowie to chyba są szpitalepojechanie do szpitala nie jest takie proste... wiadomo że i tak mi tam nic nie pomogą to raz a dwa mam około 30 km do najbliższego a mąż jeszcze nie wrócił i nie ma kto ze mną jechać( położyłam sie wzięłam jeszcze jedną nospę i zobaczymy jak mi nie przejdzie do rana to jutro będę sie zastanawiała co dalej