reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Cześć Dziewczyny!

jestem mamą z marca 2012 i mam w super stanie śpiworko-kombinezon Reima dla dziewczynki, nam służył zaraz po urodzeniu, aż do 3m-ca, i jeszcze mam komplety super pajacyków z NEXTa, zainteresowane mamy proszę o kontakt, prześlę fotki,

Przepraszam, że tutaj Wam głowę zawracam,
I trzymam za Was kciuki mamy 'lutówki'

reklama
hello :)

wstalam, glod mnie obudzil :wściekła/y:

Ania haha bede warkocze plotla, smieszny przesad ze zgaga i rosnieciem wlosow ale przy corce tez mialam zgage i urodzila sie mega wlochata hahaha :-D w wieku 4 mies w kitkach chodzila :laugh2:

obiad na dzis mam, tylko posprzatam i uprasuje goreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee prania dziecia mojego starszego :eek:

Dzień dobry laski :-D u mnie dzień nadal pod znakiem smarków z nosa, ale na zakupy musze iść, bo w lodówce jest tylko światło i buraki :szok:

Smoniczka - weszłam na Twojego bloga - jakie Ty cudne rzeczy robisz!! kiedyś jak miałam "naście" to robiłam szaliki i czapki jednym jedynym wzorem, jaki mnie mama nauczyła (wykończyć go jeszcze umiem, ale zacząć musiała ona) i tak teraz chodzi za mną żeby coś wydziergać, ale ja to takie beztalencie jestem... jedynie haft krzyżykowy mi dobrze idzie, ale tym to raczej ciucha nie zrobie, a marzy mi się sweterek dla synusia i teraz muszę poczytać i może zacznę coś tworzyć, bo mi to spac nie dało...

ja tylko wpadłam się przywitac. wyję z bólu. nie wiem co mi się stało. pojechałam na zakupy z mężem i nagle zaczeło mniecoś kłóc w prawej piersi i czułam jakby mi ktoś tam z 5 kg połozył a potem ból rozlewal się do łopatki i tasz szlo ramie i reszta ręki. boli jak diabli i oddechu nie mogę głęboliego wziaśc... nie wiem co mi jest....

KAJA trzymaj się. może akurat to nie okaze się najgorszym złem. nie czytaj głupot w necie. będzie dobrze:*

trzymajcie się dziewczyny, miłego weekendu:*

domikcw może pora do lekarza iść? oby ból przeszedł...
kaja mam nadzieję, że to jednak nie bolerioza... jeśli tak to musowy antybiotyk i nie wiem co dalej w ciąży, ale nie czytaj nic w necie bo tym się tylko można zdolować! zobacz co powiedzą lekarze i koniecznie daj znać!!!

Witam z uśmiechem na ustach, bo kupiliśmy wózeczek:-D(opis w odpowiednim wątku). Oj dziewczyny, widzę ciągle kłopoty jakieś się czepiają:( 3mam kciuki, by dolegliwości nie okazały się czymś groźnym!!!! Miłego dnia!!!

Oj Cortina nie kuś, za mną chodzi mój ukochany Desperados..Zresztą jak już któraś pisała, ja tez papuga- jak gdzieś zobaczę jakieś jedzenie to konam:p Gesslerka gotowała to spać nie mogłam, tak bym zjadła te jej dania:( Wczoraj widziałam pizzę w tv, więc dziś wizyta w Pizza Hat obowiązkowa była.. A dopiero leciała reklama pierogów z mięsem i umieram:((

Mój mąż dziś zaszalał pod hurtownią z wózkami hehehhe. Przy parkowaniu wjechał mojego taty autem w ogrodzenie:eek:.1 raz odkąd go znam jakkolwiek uszkodził auto hahahaha. 2 rysy z przodu zrobił i złamał ramkę na tablicę rejestracyjną...Olaaa bogaaa:-pNikt inny na świecie nie wielbi auta tak jak mój tato:-D Objeździliśmy całeee miasto, markety i stacje benzynowe by znaleźć taką cholerną srebrną ramkę na tablice- wszędzie czarne:szok:Więc pozostało jutro sie przyznać:p Oby mąż nie został zdegradowany na mało lubianego zięcia....

Ostatnia edycja:
ooo pizza ! mozje jutro :p jak Magde Geslerowa ogladalam i widzilam ta pizze przez nia jedzona mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm slina mi na podloge kapala :-) strasznie wplywowa sie zrobila bu haha :eek:

reklama
Witam się wieczornie

zajechalismy do domu o 16 a byłam tak skonana,że jak padłam na wyro tak gniłam przed tv do teraz.

Pozwiedzaliśmy z rodziną troszku potem obiad zamówiłam krem z brokułów, frytki z kąskami z kurczaka w panierce i mojito w wersji bez rumu

Objadłam się jak bąk...

Czuję się jak po mega imprezie zmęczona a nic takiego nie robilismy tylko chodzilismy sobie z 4 godzinki.

Idę zjeść, wykąpać się i lulu chyba o 20 zaliczę...

Do góry