reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

oj niespodzianka same szczescie tylko co z ciuszkami zrobic:-D:-D

co do pampersów to też mam dylemat. jakiej firmy, ile tego kupic. czy 1 czy juz 2. ciężko. moja kolezanka urodziła córke prawie 4 kg a zakładała 1 bo 2 były za duże. no i jak tu decyzje podjac:-D

EVE a Ty to miałaś lezec a nie gobiady szykowac mężowi!!! zgłoś się do lekarza z tymi skurczami.
POLI dobrze, ze trafił się jakiś sensowny policjant i poradził co i jak.
AGISAN wytłumacz o co chodzi z ciociababcia:-D
BELLA zjadłaś już wszystkie te ciasteczka?? mnie na slodko bierze:p

chcę jeśc, ale nie wiem co. niech ktoś mi coś przygotuje:p zmykam:* odezwę sie jutro:* miłego wieczorku

reklama
Domikcw. Z tą ciociąbabcią to są jaja. Moja siostra zostanie babcią, czyli ja dla jej wnuka będę ciociąbabcią ;))) Mój siostrzeniec, którego pamiętam w pieluchach będzie miał dziecko, równe wiekiem z moim dzieckiem. Znaczy się Brzucholina zostanie ciocią wkrótce po tym jak się urodzi. Do czego to doszło hehehe

A swoją drogą ja nadal nie mam pomysłu na imię dla niuni nr. 3. Męczę się z tym jak pies z jeżem... Jak mi się coś podoba, to za dużo teraz dziewczynek o takim imieniu, albo już są w rodzinie. Nie daję rady...

A ja upiekłam swój pierwszy chleb - zapraszam na kromę z masłem ;) Ile dajecie drożdży na keksówkę? Nie wiem czy za dużo nie dałam...

Ostatnia edycja:
Zanetka. W lutym skończy 24. Moi rodzice się pośpieszyli, a moja siostra jeszcze bardziej z pierwszym dzieckiem. Ja z kolei zabrałam się za dzieci późno i teraz się porobiło ;))))

Agisan myślałam, ze to jakaś wpadka za młodziaka, a ten Twój siostrzeniec starszy ode mnie:-) U mnie też jest duża rozbieżność wiekowa, mam siostrę starszą o 15 lat, a co za tym idzie siostrzeńca, który teraz ma 15 lat:eek: A z kolei mój chłopak ma siostrę w wieku mojego siostrzeńca. :-)

czesc ! ja dzis nieprzytomna jestem ! cisnienie mam 135/70 jak na mnie to bardzo duzo :eek:

Bella jak Iza ? lepiej ? kaszel na noc to fatalna sprawa :-(

Agisan a jak maja corki na imie ?ile one wogole lat maja ? moze one pomoga imie dopasowac :-) grayuluje ciociobabciu ;-) do do tematu przedszkolengo to daj jej jeszcze troche czasu, czasmi aklimatyzacja dziecka trwa nawet pol roku.

Aniu moja sie urodzila 3.4kg i w pampersach nr 2 plywala wiec szybko kupowalismy 1 ;-)

POli wspolczuje sasiadki i przezyc :-O co za ropucha !!!!

Marta daj znac jak tam glukoza jutro :-)

Zanetko wspolczuje wydatkow i lacze sie z bol bo na dniach ubezpieczenie samochodu trzeba zaplacic :-(

Eve gadzie lez i pachnij ! a nie mezowi obiady gotujesz nu nu nu !

Co do skurczy brzucha o je miewam ale to dlatego ze moj syn tak walczy, wogole od wczoraj zasnatawiam sie czy on tam napewno mieszka sam :eek: bo ruchy czulam w 3 miejscach naraz wczoraj :rofl2: moze kolesi sprowadzil albo fale robil ;-)

agisan mój mąż ma brata 22 lata młodszego - urodził się już wujem i do np. kogoś kto jest od niego 18 lat starszy :-D i właśnie chciałam pytać o to samo co cortina, czyli o Twoje dziewczyny? szybko nam tu zdradzaj jak mają na imię i ile lat :-D
ANia też zaliczyłam spacer i chcialabym powiedzieć, że dobrze się czułam ale moje dziecko mi uciekało więc ja z tym brzuchem miałam dosyć gonienia urwisa hehehe
w ogóle już z rana byłam w polskiej przychodni 60km stąd więc trochę zdychałam, a młody ma nadmiar energii teraz:-D

Cortina. Gosia. Antonina zwana Tosią Tosiulą Tośką za miesiąc skończy 5 lat, Michalina zwana Misią Michasią Miśką Zdziśką ma 3,5... Obie mają swoje charakterki mocne, każda przejawia inne cechy, ale upór wprost niewiarygodny mają wspólny. Szukam w imieniu dla Brzucholiny cech, które wprowadzą trochę równowagi i harmonii do tego trio. Wierzę, że jest jakaś moc w imionach, bo jak czytam opisy osób mi bliskich i znajomych to wiele mi się zgadza. A przy okazji znacie jakieś Wandy? Fajne babki? A dziewczynki jak zapytać o imię dla siostry to wybór prosty: Róża albo Lilia (wodna na dodatek). Te imiona zawsze przybierają w zabawie :)

Gosia toś mnie ubawiła tym, że mąż urodził się wujem ;))))

Ostatnia edycja:
Nie mam siły was czytać babeczki, psychicznie dziś siadam:( Z mężem na poważnie rozważamy budowę domu w przyszłym roku.. Myśleliśmy o zmianie lokum za ok 3 lata, ale chyba będzie wcześniej..Same problemy..Najpierw auto, teraz to..

Widze temat rozbieżności wieku hehe. Między mną a mężem jest 10 lat, między mną a moim bratem- 12, a między moim bratem a moim synkiem będzie 13;P

reklama
Do góry