Ania1973G
Fanka BB :)
Wpadam wam życzyć kolorowych snów...
zmykam do wyrka
zmykam do wyrka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Oj kobietki moje czeka mnie bardzo ciężki weekend... Masakra. Znów dwa dni wyjęte z życia na zajęciach... co ja mam z tymi moimi studiami
Wszystkim cierpiącym na dolegliwości jakiekolwiek- dużo zdrówka. Dbajcie o siebie. odezwę sie po weekendzie![]()
Nacik ja chodze do SYNEVO i za glukoze 75g zaplacilam 12 zl - 2 razy pobierali mi krew, a ty zaplacilas za to 36 zl ?![]()

no i na domiar zlego śnieg z deszczem sie pojawił... nie chce zimy!!!!!
) jak czegoś nie wiem to prosi o pomoc i żebym posiedziała i popatrzyła bo mu raźniej się sprzata
ja mam lezec i pachniec. jedzenie donosi i przykrywa. panicznie boi się o mnie i dziecko. nie ma prawa nic mnie bolec bo od razu wraca z pracy i chce do szpitala

po co ma patrzec i sie zrazic. tak mnie to wkur.....
nie poddam się ale inni to mogliby się nie wtracac. kazdy swoje trzy grosze musi dołozyc....
Normalnie śnieżyca
Więc kurtkę muszę gdzieś szybko zamawiać!!!
A jak zimno! Wczoraj wieczorem jak wracaliśmy z miasta było 2 st....