Zanetka_22
Fanka BB :)
Witam!
Ja od wczoraj rano nie miałam internetu. Oczywiście naprawili dopiero dzisiaj, bo w niedzielę nie pracują.
No i mam przez to troszkę nadrabiania. Wczoraj wieczorem byłam z partnerem w kinie. Wróciliśmy dosyć późno, bo zanim się położyliśmy spać, to było po północy.
Dzisiaj rano strasznie zimno. Przymrozek u nas był.
Dobra lecę robić obiad, później Was nadrobię
:-)
Ja od wczoraj rano nie miałam internetu. Oczywiście naprawili dopiero dzisiaj, bo w niedzielę nie pracują.

No i mam przez to troszkę nadrabiania. Wczoraj wieczorem byłam z partnerem w kinie. Wróciliśmy dosyć późno, bo zanim się położyliśmy spać, to było po północy.
Dzisiaj rano strasznie zimno. Przymrozek u nas był.
Dobra lecę robić obiad, później Was nadrobię
:-)
wczoraj po kapieli skarzyla sie na bol ucha wiec dalam jej nurofen a w nocy jak sie obudzila z placzem to juz nie mialam watpliwosci. dobrze ze szwagier jest lekarzem to od razu tel do niego aby wypisal recepce (to byla 11 w nocy) na antybiotyk i meza wyslalam go do apteki bo tak to dzisiaj dopiero bym poszla do lekarza z nia to dobiero po poludniu dostalaby pierwsza dawke a nie trzecia. i jeszcze ropa zaczela jej wyciekac bllll jak ja nie lubie jak dziecko i maz choruja 

Nie miałam tez oporów żeby zmienic stanik np. przed 13-letnią kuzynką. Natomiast nie przebierałabym się przed 13-letnim chłopcem.
tylko prysznice sa tak jakby w tej przebieralni podzielone na meskie i damskie ale tam tez na golasa chodza. raz moja kolezanka poszla z synem (5lat) do ubikacji przy prysznicach meskich i tam na kucaka podnosi glowe a obok nij stoi facet golusienki