reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

no to kasiadz podobnie jak my. dla dziecka im tłustsze tym lepsze więc takie kupujemy.
a tutaj na szczęście są same świeże :) w Pl za to pełno tych uht...

reklama

Gosia, Pola-
zadbam o uszy innych mamuś;-)

Napiszę tu raczej cos miłego z dnia dzisiejszego. Dostaliśmy w szkole rodzenia "wyprawkę":
-jakies ulotki i gazetę dzieciową
-pharmaceris: 3 jednorazowe probki i rzemyk na rękę z wózeczkiem :laugh2:
-woda zywiec
-krem na odparzenia nivea
-kocyk polarowy nivea
-próbka 1 pampers
-paczka żelaza dla kobiet w ciazy
-i najlepsze: paczkę pieluszek pampers (76sztuk) :-)

Pewnie zależy od tego do jakich sponsorów ma dojście szkoła i co sobie sami są w stanie załatwić :-p he he...może i ja dzisiaj coś dostanę dla młodego :-D
Dawać mi tu prezenty!!! WSZYSTKIE DLA MNIE!! :-D

Witam się z lutówkami,
u mnie nocka zarwana, jak przespałam się godzinę to dobrze, mój psiak został wczoraj wykastrowany i o 22 zaczęła mu wyciekać krew, więc szybko z nim do lecznicy i trochę tam posiedzieliśmy, nic poważnego ale mieliśmy prawo się wystraszyć, resztę nocy już nie mogłam spać, cały czas wpatrywałam się w tego mojego czarnucha. najgorsza pierwsza doba po zabiegu, potem już z górki.
Moja kluska chyba wyczuła, że coś się dzieje, bo też większość nocy nie spała tylko buszowała i kopała:rofl2:
zmykam pomyśleć o jakimś śniadanku a potem wrócę nadrobić wczorajsze posty:happy:
miłej soboty

Hop hop to ja biedronka pstra!

A może lepiej nie biedronka, bo wczoraj w niej byłam na zakupach i wywaliłam mnóstwo kasy na słodkości! Powinni wprowadzić ograniczenie na kupno takich rzeczy, bo przez te moje napady smaków będę niedługo wyglądała jak hipopotam! Czy któraś z Was też ma ciągle smaka na gumy rozpuszczalne? Normalnie pochłaniałabym je w hurtowych ilościach! Dzisiaj jeszcze z łóżka nie zdążyłam wyjść, a już 4 były zjedzone. :rofl2:

Któraś pisała, że chce jej się karpatki. Mam dobrą wiadomość! Zapraszam do mnie! Moja mamusia piecze najlepsza na świecie i oczywiście przywiezie mi jutro, bo robię urodzinki swoje i męża. No a bez mamusinej karpatki ani rusz. W poniedziałek wpadnę na forum z ciachem urodzinowym więc trzymajcie dietę w niedzielę żeby się duzo w brzuszkach zmieściło.

Poza tym chciałam powiedzieć, że Kubusiowe kopniaki zaczynają czasami boleć. Jak mi wczoraj przyłozył w wątrobę ( czy cokolwiek tam mam po prawej stronie) to myślałam, że plamę zostawię. Masakracja. Poza tym nie mówiłam Wam, że w szpitalu na usg lekarz był w wielkim szoku, bo młody juz jest taki długi, że teraz już tylko będzie się rozpychał. Niby nie jest ciężki, ale jest dłuuugaśny :cool: lekarze nie dają mu nawet 0,5% szans na możliwośc odwrócenia się, po prostu ma juz za mało miejsca :-D na szczęście ułożył się juz główką w dół. Trochę dostane teraz popalić, bo głównie albo czuję jak boksuje mój pęcherz, albo sadzi konkretne kopniaki w moje żebra i organy wewnętrzne :eek: ale matka mu wybacza :tak: ważne, że zechciał zostać insajd :happy:

Ja dzisiaj mam pracowity dzień, bo przygotowania do jutrzejszej imprezy więc nie będę miała czasu żeby do Was zaglądać, ale obiecuję w poniedziałek nadrobić! Tymczasem życzę Wam wszystkim przyjemnego weekendu! Przede wszystkim słodyczowego, a co... niech doopa rośnie nie tylko mi :rofl2::rofl2:

reklama
Witam z rańca:) ale u mnie słonko swieci! aż miło tylko, że mnie głowa boli i krew leje się znosa:( okropnie mnie to meczy. przynajmniej dwa razy dzienni się to zdarza...:(

boziu żeby mi sie tak chciało jak mi się nie chce:-D kto to wszystko posprząta??

MARTUSZKA a cóż Cię tak zdenerwowało?? prezenty piękne dostaliście. ja się do mojej szkoły ni moge dodzwonic. w poniedziałek chyba nalot tam zrobie:-D

na śniadanie wszamałam pączka z bitą śmietana:zawstydzona/y: tak mi się chciało coś słodkiego ze męzuś pojechał do sklepu. na obiad będą skrzydelka z piekarnika. na nic więcej siły nie mam....

Do góry