patik80
Fanka BB :)
Zośka mi się na drzemkę zbuntowała grrr ale w sumie nie dziwię się że zasnąć nie umiała jak sąsiad za rąbanie drewna się wziął a do tego pies szczeka jak wściekły
wcinamy pomidorową i wyjdziemy na chwilę na ten zachmurzony szaro-bury dwór...
ja się czuję lepiej - emek zajął się dziewczynkami i jeszcze przed jego wyjściem do pracy zdążyłam zaliczyć półtora godzinki drzemki...
Bella niezłe plany kulinarne hehe mnie się od czytania słabo zrobiło bo ostatnio jestem anty na gotowanie i pieczenie - nie te siły hehe
kasiadz zdrówka kochana - niech w końcu te choróbska Cię opuszczą!!!
Gosia nie łam się! będzie dobrze &&&&&&
agisan jak dobrze że jednak litują się w laboratorium nad ciężarówkami
i co w końcu wybrałaś? książka czy film???
wcinamy pomidorową i wyjdziemy na chwilę na ten zachmurzony szaro-bury dwór...ja się czuję lepiej - emek zajął się dziewczynkami i jeszcze przed jego wyjściem do pracy zdążyłam zaliczyć półtora godzinki drzemki...
Bella niezłe plany kulinarne hehe mnie się od czytania słabo zrobiło bo ostatnio jestem anty na gotowanie i pieczenie - nie te siły hehe
kasiadz zdrówka kochana - niech w końcu te choróbska Cię opuszczą!!!
Gosia nie łam się! będzie dobrze &&&&&&
agisan jak dobrze że jednak litują się w laboratorium nad ciężarówkami
i co w końcu wybrałaś? książka czy film???

dzisiaj zjadłam - bułkę z szynką i pomidorem, jogurt, banana, ciasteczka takie nieduże
szt. 4, zupę pomidorową z makaronem, 3 małe kanapki z pomidorem, a teraz wcinam 4 mandarynkę, a zanim pójdę spać to też kilka rzeczy jeszcze do brzuszka wpadnie, a na pewno ten pyszny pączuś
Boże to jest starszneeee, z jednej strony chce już luty z drugiej strony pochodziłabym w tej ciąży jeszcze z rok, tak sie boje tych nieprzespanych nocy 
mandarynki mi nie wchodza za to grejfruciki i pomarańczka tak
ciezko mi na krzesle siedziec nie wiem jak to moje dziecko sie poukladalo, tchu mi brak okna otwieram bo sie czuje jak wieloryb co go morze na brzeg wywalilo