reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

bella ja podobnie jak ty kestem w niemałym szoku po zamówieniu paczki:) w poniedziałek wieczorem zamówiłam a właśnie przyszła- prezent dla mojej chrześnicy. Jedyny jaki kupuję na gwiazdkę. U mnie w domu nie ma takiego zwyczaju. Obdarowujemy się tylko w dniu imienin. a na gwiazdkę dostają prezenty tlko dzieci do chwili aż pójdą do pierwszej komunii później już nie

reklama
ale mnie nastraszyłaś marta-l z tym wrodzonym zapaleniem płuc! :( już ten stan ostry utrzymuje się od ok. tygodnia. Dwa zęby "w robocie" i poprawy żadnej.. brakuje mi już pomysłu na walke z tym gównem! Myślicie, że taki antybiotyk pomoże mimo iż ropa nie schodzi?

ja kupiłam zwykły stanik do karmienia- rozmiar 85D. Normalnie miałam 85B ale ten w obwodzie jest dosyć duży i póki co swobodnie go zapinam na najciaśniejszy. Miseczka jest też spora- mam duży zapas. Myślę, że aż tak mi piersi nie urosną a jeśli nawet to stracę tylko 15zł. Nie inwestowałam w jakieś drogie. Może później jak już laktacja się unormuje i będę wiedziała jaki rozmiar potrzebny.

Jeszcze takie pytanko. Czy którąś z Was dopadła nieprzyjemność hemoroidów? Jeśli tak to jak sobie z tym radzicie?

maść Prosterisan;)

co do zębów..od ponad roku walczę z wyżynającymi się zębami mądrości..póki co pomaga maść stomatologiczna

matko Marta, nie strasz...ja specjalnie nie idę teraz do dentysty, bo strach w ciąży

edit: Gdzie najwyżej odczuwanie ruchy dziecka???Ja już strasznie wysoko, szok- wczoraj szalał to mnie kopał tak 3,4 palce pod piersią.

Ostatnia edycja:
ale mnie nastraszyłaś marta-l z tym wrodzonym zapaleniem płuc! :( już ten stan ostry utrzymuje się od ok. tygodnia. Dwa zęby "w robocie" i poprawy żadnej.. brakuje mi już pomysłu na walke z tym gównem! Myślicie, że taki antybiotyk pomoże mimo iż ropa nie schodzi?

antybiotyk powinien pomóc. Napisz od kiedy go bierzesz i jaki to antybiotyk?

Eve termometry do ucha czy czoła zdecydowanie odradzam mam taki wybulilam 140zl firmy braun więc nie kulawy jakiś i totalny shit! Ani razu temperatura w uchu nie byla dobrze zmierzona, moja pediatra ma na czoło i też shit...mierze Izie przed wyjciem i wiem, że nie ma. Ta jej mierzy w gabinecie i nagle 38.5 do bani i drogie wg. Mnie

dodam, że z dzidzią w poniedziałek na USG było wszystko w porządku, tętno ma 148 uderzeń na minutę. We wtorek po sprawdzeniu tętna detektorem również 148 na minutę więc bije równiutko.. malutka jest ruchliwa i nie mam objawów niepokojących względem ciąży, wszystkie parametry w normie na USG [narządy wszystkie ok].. ale to takie powierzchowne ocenianie bo tak naprawdę niewiadomo jak dzidzia ma się faktycznie..

reklama
witajcie Oreczki ! :cool2:
my dzis z Olem od rana bardzo robotni, chata wysprzatana, zupa sie gotuje, racuszki zjedzone :-p drugie danie nawet podszykowalismy :tak: no i w sklepie bylismy :tak:

moj syn to stoi na bacznosc nogi ma nad moim spojeniem lonowy, glowe pod zebrami :baffled: mam taka zgage za MA SA KRAAAAAAAAA ! :confused:

co do cyckonosza to ja nie wiem jaki kupie obecnie mam 75/80 e/f masakra :baffled: napewno nie kupie w ciemno przez neta tylko cos przymierze no i do karmoienia nie chce miekkiego stanika bo raz ze w miekkich czesto widac wkladki ;-) a dawa ze dla mnie miekki stanik jest za miekki i czuje sie jak bez :-p wiec chce usztywniany ! oooo :-D

cos ja tam jeszcze mialam napisa hmm....

aaa Orchidea dzownila bym do rzecznika praw pacjenta na twoim miejscu ! nie popuscilabym im :angry:

dzis w Biedronce baba mnie staranowala, kasjerka otworzyla kase i podeszlam pierwsza a jakis babol leci pcha sie, lokciem mnie w brzcuh ... myslalam ze ja zagryze :angry:

ide obrac ziemniaki :cool2: i bede robic nic :-p

Do góry