poli0105
Fanka BB :)
No nie wierzę- gdzie wszystkie polazły????
Ja wczoraj zaliczyłam dzień pod patronatem ZGAGI!!Matko jedyna!!I oczywiście wieczorem dogorywałam przez twardnienie brzuchola- cały dzień na nogach bo dzień wcześniej czułam się rewelacyjnie. Dziś się bardzo zaskoczyłam- dosłownie z dnia na dziń pojawiła mi się wyraźna ziemna krecha pod pępkiem;-)
Zamówiliśmy choinkę na allegro- żywa w tamtym roku nie zdała egzaminu w tak małym i ciepłym mieszkanku. No i wyrobiłam ciasto na kolejną turę pierniczków, tym razem innych
Więc święta tuż tuż.
Miłego dnia brzuchate nieobecne

Ja wczoraj zaliczyłam dzień pod patronatem ZGAGI!!Matko jedyna!!I oczywiście wieczorem dogorywałam przez twardnienie brzuchola- cały dzień na nogach bo dzień wcześniej czułam się rewelacyjnie. Dziś się bardzo zaskoczyłam- dosłownie z dnia na dziń pojawiła mi się wyraźna ziemna krecha pod pępkiem;-)
Zamówiliśmy choinkę na allegro- żywa w tamtym roku nie zdała egzaminu w tak małym i ciepłym mieszkanku. No i wyrobiłam ciasto na kolejną turę pierniczków, tym razem innych
Więc święta tuż tuż.Miłego dnia brzuchate nieobecne

dzis juz lepiej, jutro czeka nas wizyta lekarza, podjrzewam ze to od gardla :-( eh ...
;-)
w nocy wypalilo mi przelyk, moj syn w dzien lezy w poprzek bo czuje ruchy po dwoch bokach a w nocy albo staje na bacznosc albo lezy glowa w dol i mi dupsko swoje w zebra wciska 
rano się podnieść nie mogłam, ale po nospie przeszło uff