reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

reklama
hejka!

annaroksana kochana trzymaj się dzielnie &&&&
gnidka dzięki za info i melduj nam jutro jak się nasza Lutóweczka czuje!

ja nie piszę, bo moje samopoczucie do bani, brzuch boli, twardnieje, krocze rwie eh ciężko mi samej ze sobą:-(

W temacie pakowania do szpitala to ja mam torbę, jak na mój gust średniej wielkości, jutro zmierzę to Wam podam dokładne rozmiary i wypełniona była dwa razy po brzegi:tak: odzież wierzchnią i buty jak i u niektórych z Was zabierał emek do domu...gdybym miała walizeczkę to bym się spakowała do walizki - w torbie zawsze tworzy się bałagan:-p

eve ale miałaś dzień! dobrze, że twardzielka z Ciebie i pokazałaś facetowi gdzie jego miejsce - niech się cieszy że dało radę jeszcze spisać te oświadczenie, bo w zasadzie to powinien dostać i tak i tak mandat a do tego punkty.

Ostatnia edycja:
Aleee napisałyścieee:eek:Zaraz będę czytać. Widze tylko, że Annaroksana w szpitalu:eek:KOBIETO BĄDŹ DZIELNA!!!!!NIE WYPUSZCZAJ DZIDZI JESZCZE!!!
Ja się boję, by z emocji też nie zacząć rodzić czasem- kupiec sie odezwał, że będzie już załatwiać notariusza- matko i córkooooo:tak:Za dużo tego na raz hehe.

Czy któraś z Was sie orientuje jak jest z płaceniem podatku od mieszkania na kredyt nabytego 2 lata temu?? Wiem, że sa zwolnienia jesli sumę tą przeznaczy się na cele mieszkaniowe, ale jak jest gdy spłacam kredyt????

oj się porobiło...
a ja właśnie i dzisiaj o was myślałam i chciałam was pytać, tzn gnidke i anneroksane co robicie po świętach, a tu takie info :/ no nic... oby się dzielnie w szpitalu trzymali!

i ja wkraczam do grona zaciśniętych kciuków. trzymam z całych sił i nie puszczę :tak:
u mnie dzisiaj brzuch twardy jak kamień, na sen się nie zanosi a o 7 trzeba wstać i do laboratorium na badania:crazy:

reklama
annaroksana kazała was wszystkie ucałować :tak: jutro będzie coś więcej wiadomo więc się odezwie. w razie czego dostała sterydy na szybszy rozwój płuc i to narazie tyle. gnidka ją odwiedzi to będzie na bieżąco.

ech ruszyło nasze szpitalne sos. całe szczęście, że ania ma ten szew

Ostatnia edycja:
Do góry