reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Dziewczynki moje kochane!
Gdybym nie dotarła tu już przed świętami to:
Życzę Wam zdrowych, pogodnych Świąt w rodzinnej atmosferze(nawet dwuosobowej :tak:)żeby każda odnalazła w tym czasie spokój i oczywiście bogatego Mikołaja ;-)

Za niedługo wyruszamy do teściów. Koty marudzą, już wiedzą o co c'mon.
Buziaki :-D

reklama
Hej,
mnie wczoraj lekarz po badaniu uprzedził że mogę lekko plamić bo szyjka bardzo wrazłiwa, no i wczoraj wieczorem miałam lekkie plamienie, dwa razy na wkładce pojawiło się trochę śluzu ale był zabarwiony na brązowo a ja myślałam że to powinno być raczej czerwone jak krew. Myślicie że może jest ok i może to mieć koloj brązowy??

Oho widzę, że bezsenność się szerzy :-( Współczuję. Ja wczoraj też się wierciłam chyba do 3, ale jak już zasnęłam to wstałam koło 11.

Ja dzisiaj mam w planach odkurzanie i mycie podłóg (to już mąż) wieczorem jedziemy do teścia obgadać co z wigilią. Może jeszcze mnie natchnie na prasowanie;-)

Annaroksana przepis na makowca wstawiłam w odpowiednim wątku :-)

Kasiadz, Na_cik szczęśliwej podróży.

Nadika ja myślę, że ten kolor jest ok. Ja też po jednym badaniu miałam właśnie taki brunatny śluz i pojawił się tylko raz, więc myślę, że nie masz się czym martwić.

U nas mega sajgon..nie wiem, czy będziemy coś sprzątać..A makowce wyszły cudownie pyszne (mimo, że popękały), sałatka śledziowa wg męża też (ja nie jem śledzi) a sernik rozpływa się w ustach. Jestem z siebie bardzo zadowolona, ale ledwo żyję, nogi strasznie spuchły:eek: Do tego ten pier... ząb:crazy::crazy::crazy:

nadika- myślę, że nie masz czym się martwić!
Żanetka- Ty tak nie szalej z tym prądem!!:eek: Jakbyś dzidzi nie czuła, to jedź na ktg!! Jednak nie powinno nic się stać

Witajcie

widzę,że przygotowania u każdej na full, jak tez wczoraj szalałam w garach ale tylko do obiadu a potem brzuch i plecy mnie bolały więc odpoczynek, dzis od rana zakupy, dalsze pichcenie i zaleglam po obiadku odpocząc a teraz dalej idę zrobic jedno ciasto bo jeszcze mam tyle do roboty,że nie wiem czy do Wigilii zdążę.

Wyjeżdżającym

Wesołych, spokojnych Świąt spędzonych w gronie rodziny i przyjaciół.

Wracajcie w 2 pakach.

reklama
hello z wieczora :-)

ale sie dzis nasprzatlam i naprasowalam o jessssssssssssssssssso ale mialam powera to korzystalam ;-)

Nadika jak plamienie ustalo mam nadzieje !!! :tak:

Poli dawaj makowcaaaaaaaaa :szok:

dzis od 3-5 mialam przerwe w spaniu tak mnie zgaga palila :eek:
Gnidko mam caly arsenal lekow zgagowych ale mi to pomaga na 10 min, od wczoraj biore Bio ... cos tam tez pomaga na chwile :crazy:

lece sie kapac i spac bo mnie wiezadla bolala jakbym w maratonie biegla ;-)

dobranoc lutowki !!!:-)

Do góry