reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Madziku mamba-opakowanie-zbiorcze.jpgjest i mamba!
wczoraj to mi tak net zamulilo, że nie spostrzegłam jak mnie po angielsku wywaliło...
ale noc nawet jakos przekimałam. kurcze strach z tym żelazem i łożyskiem.wrrrr.poki co jutro ide robić badania.ciekawe czy dam radę z pobieraniem krwi. zawsze uprzedzam,że mam tendencję do odlotów i panie tak się starają, że jeszcze im nie odfrunęłam:-D
Miłego i mniej cierpiętniczego dnia Wam życzę.paaaaaaa

reklama
Hej ja juz od 6 na nogach:))

Poli moge chetnie zabrac Twoje skurcze:))

Paolinka kciukasy dla mamusi!!! Dzielna z niej kobieta!!!!

Kwasia wg. Mojej gin norma to 12 a ponizej 11 (ja mialam 10.9) dala juz zelazo. Lepiej brac jak gin. Kaze bo potem zobacza w karcie ze zelazo brane a wyniki sie nie poprawily i zeby jakiegos paskudztw nie zalecili!!

Wspolczuje Wam tych nocnych klopotow!!!

Cortina jak Twoje modly bo skurcze u mnie lekkie tylko!!

Laseczki prosze o kciuki bo dzis chodzi ordynator!! Moze sie zlituje...a ze mlody jest to bede czaru uzywac....hehe

siema Nietoperze i oreczki :-)

zbieram sie do przedszkola i na jakisz szoping, wpadlam wam tylko powiedziec ze od dzis w BIEDRONCE sa torbys portowe, jade oblookac czy do szpitala na 3 dni taka torba styknie, bo sie okazalo ze nie mam sie w co spakowac :szok:
moze komus sie przyda 2012-12-31
i klapki pod prysznic za 9,99zl sa takie piankowe akurat do szpitala dla Oreczek i Nietoperzow tez :-p

Bella ja sie ladnie za ciebie pomodlilam reszta w rekach Twoich, ordynatora i Natki :-) do dziela !!

z harcerskim pozdrowieniem Cortina !! :cool2:

Hej laski, wczoraj mnie nie było-może później Was nadrobię. Widzę, że nie tylko ja miałam dzisiaj ciężką noc, normalnie myślałam że ściany ze złości zacznę gryźć :wściekła/y:

Cortina ja też myślałam że mała torba styknie na trzy dni ale jak zaczęłam pakować te podkłady, wkładki laktacyjne to okazało się, że jednak ciut większa potrzebna

Witam i tym razem melduję, że spałam :) Współczuję wszystkim, które się męczyły, bo doskonale Was rozumiem.

U nas śnieg, więc moje dziecię poszło w kombinezonie zimowym do przedszkola. Sama z siebie się śmiała, że wygląda jak ufoludek. Dla mnie bardziej jak astronauta i jeszcze szeleści przy chodzeniu :)
Ten tydzień jej szybko zleci, bo w środę bal a w pt występ dla babć i dziadków. Mam nadzieję, że moja mama dotrze, bo Igulec może się zapłakać...

Ja dzisiaj też na szoping i ogarnianie domu. Nie mam pomysłu na bezmięsny obiad... chyba skończy się sadzonym jajem i kalafiorem, bo nic innego mi do głowy nie przychodzi.

Yo yo!

Obudziłam się posłusznie o 6:00 gotowa na pomiar temperatury, ciśnienia itp., a tu nic małżonek obok sapie ;)

Brzucholina tak mi się dziś prężyła wciskając w jelita, że aż mi się słabo robiło.

Cortina.
Dzięki za cynk z tą biedronką - waga by mi się przydała i zobaczyłam, że jest taka w gazetce i to tania ;)

Patik. Po przeczytaniu Twojego posta postanowiłam dzielnie łykać żelazo :) Nie wiedziałam, że mogą być takie komplikacje....

Paol1nka. Też nie wiem co bym zjadła, co gorsza sama sobie zakupów nie zrobię, więc opcje mam ograniczone. Hmm, hmm...

U mnie też problem z obiadem ale wykopałam w zamrażalniku gołąbki od teściowej więc tylko sos zrobię i ziemniaczki do tego. A jak się będę dobrze czuła to planuję wypad do miasta więc męża wyciągnę na jakieś dobre jedzonko. I wtedy gołąbki będą na jutro.
Ja z tej gazetki biedronkowej mam chęć na piłkę do ćwiczeń. Przed ciążą chodziłam na pilates na piłkach i bardzo to lubiłam. Teraz mi się przyda a potem podobno można fajnie z maluszkiem ćwiczyć. Chyba się skuszę na nią :-)

Cześć mamuśki, widzę masa z nas nie spała, ja to do 3 się kręciłam, nie mówiąc o wstawaniu:no: Do tego martwię się moim tatą, miał się zwolnić z pracy, bo wyglądał wczoraj przekoszmarnie a mam dzwoniła, że jeszcze nie wrócił..Zaraził się od znajomego z ostrymi powikłaniami po grypie:no:

Ja dziś wizytuję po 15, ciekawa jestem czy po wczorajszych skurczach szyjka mi się coś obniżyła, bo wolałabym by już coś tam się działo- w końcu już 35 tydzień

Witam nową mamusię i resztę lutóweczek.

Noc znowu koszmarna zasnęłam po 23 ale obudziłam się po 3 i już do 6:30 nie umiałam zasnąć a o 7:30 się wybrałam na pobieranie krwi ,mega głodna ale w ramach rekompensaty kupiłam drożdżówkę z makiem i zaraz ją wchłonę :-)
Odkąd wróciłam z laboratorium mam plamę przed oczami i ciężko mi czytać, składam literki jak w przedszkolu :wściekła/y: I na dodatek chyba znowu mi się odkleja ten czop o ile może odklejać się w kilku dniowych odstępach.
U mnie na obiadek łazanki.

Paolinka trzymam kciuki za mamę.

Ostatnia edycja:
reklama
sylwia czop moze schodzić na raty chyba, bynajmniej u mnie tak jest. Wczoraj szyjka chyba ostro pracowała bo śluzu było tyle że szok.
Poli współczuję tacie choroby. Teraz to paskudne grypsko panuje wszędzie-aż strach z domu wychodzić.
Mój tata jutro ma się zgłosić do szpitala a w środę ma operację na kręgosłup-będą mu jakąś przepuklinę czy coś robić. Niby standardowa operacja ale wiadomo jak to jest-zawsze narkoza i strach że coś pójdzie nie tak a to jednak kręgosłup. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i tata szybko dojdzie do siebie- w końcu musi wnuka przywitać na świecie.

Do góry