reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Dziewczyny a to jest tak, że jak ten macierzyński wejdzie w czasie jak my będziemy na naszym, to za następne pół roku dostaniemy tylko 60% pensji? Ja chyba nie będę mogła sobie wtedy pozwolić, nadszarpnie to chyba nasz budżet zbyt mocno :/

Bella ślicznotka ta Twoja córeczka!! :)

reklama
bella83, Natalka cudna. Mój poród był wywoływany oxy i też skończył się cc z powodu spadającego tętna córki, mąż był ze mną na sali porodowej a później czekał przed salą operacyjną aż dostanie naszego Małego Skarbka, a na drugie maleństwo jednak się zdecydowaliśmy. U mnie mąż najbardziej przeżywał, to że znieczulenie miałam w kręgosłup, a jak na drugi dzień jak już chodziłam powiedziałam, że dopiero za czwartym razem dobrze wkłuli mi znieczulenie to dopiero był w szoku:szok::szok::szok: i cieszył się że nie wiedział tego wcześniej.

BELLA booooziu jakie cudo masz!!!! piękna jest!!!
POLI ja już trzeci wieczór mam cos takiego jak Ty, ból jak na okres dołem brzucha i przychodzi falami. w ciągu godziny było ich kilka, a potem boli mnie coś w środku. czuje jakby rozpieranie:( to są te skurcze przepowiadające??

zrobiłam barszczyk i krokieciki:)

też się zastanawiam czy nie wziasc smoczka do szpitala, choc w szpitalu to krzywo patrzą, ale jak mloda będzie darła japkę, a ja nie bedę wiedziec o co chodzi to chociaż to ja uspokoi:-D

Bella slicznotka z twojej Natalki:-)
Lorena miedzy naszymi corkami tylko miesiac roznicy moja z pazdziernika ;)a z jakich okolic warszawy dojezdzasz ? my meszkalismy w Zielonce i Kobylce.co do zasypiania Julki wlasnie usnela na podlodze z nogami pod kanapa nie dzigne jej:szok: ale za maksymalnie 30min powinien maz wrocic:-p co do wozka od jesieni uczylam ja spacerow na nogach bo wozek dla Frania a do krzeselka tez juz od jakiegos czasu nie wsadzam bo ciezka ale jest tez wysoka wiec jada z nami na zwyklym krzsle przy stole.ja tez sie obawiam reakcji na brata wiec podjelismy decyzje ze sprobujemy klubik malucha na godziny jutro idziemy go zobaczyc;-)

domikcw, miałam smoczek w szpitalu ale moja gwiazda nie gustowała w nim i tak krzyczała, później w domu jak dostała parę razy smoczka to pluła nim hehehe, ale co tam teraz też biorę może syn da się oszukać :rofl2:

Z drugiego pokoju słyszę ziewanie i szelest pościeli, więc chyba koniec laby na dzisiaj

Edit.

kaja, my z drugiej strony Warszawy, trasa na Grodzisk. Moja Madzia też chodzi na nóżkach na spacery, bo wózek też będzie dla synka, ale jak sama z nią idę na zakupy to biorę wózek, żeby w wózku jechały zakupy, moja znów niejadek i jak jest w foteliku do karmienia z blatem to łatwiej ją przekonać do jedzenia, bo przy stole to szybko jej się nudzi i trudniej ją utrzymać w miejscu. Fajny pomysł z tym klubikiem malucha.

Ostatnia edycja:
Bella śliczna Niunia! :) słodziak od pierwszych chwil się uśmiecha :)
ja też mam jeszcze nadzieję na ten roczny macierzyński i mocno kibicuję mamom które o to tak zawzięcie walczą, i żałuję że nie mieszkam w stolicy bo chętnie wzięłabym w tym aktywny udział, a tak to sobie mogę powysyłać maile czy petycje, ale czy ktokolwiek to czyta? :confused2:
poli a szukałaś jakichś info o kolagenie na rozstępy?? na weekendzie będę się widzieć z koleżanką która kiedyś stosowała kolagen na buzię, może ma jeszcze do niego dojście, to bym pewnie zakupiła...

trzymajcie kciuki do piatku musze zaciskac nogi oby maly sie nie zaczal spieszyc:-D
podpisujemy w piatek wreszcie umowe na kredyt RNS:-D:-D:-D
nareszcie bedziemy miec wlasne mieszkanko nie moge doczekac sie wykanczania :-)
mam nadzieje ze nie zaczna marudzic ze w ciazy jestem bo we wniosku podalismy jedno dziecko:-p

reklama
SMONICZKA zapraszam:) na deser jeszcze faworki mam:-D od rana je mielę w gębię:zawstydzona/y: wstyd tyle zjesc....
LORENA to i ja wezmę przytykacza dla małej. szwagierka mówiła, ze jak jej dzieci nie chciały smoka i pluły to leciutko palcem przytrzymywała i nie dała za wygrana. no i się nauczyły i japki ciagle nie darły:-D matki zawsze sposób znajda:-D

dziewczyny a gdzie Wy czujecie czkawkę jak dzidzia leży głowka w dół?? ja czuła cały czas nisko w okolicy lewej pachwiny, a wczoraj poczułam i mąz też po lewej stronie pod żebrami a dziś po prawej stronie pod zebrami:szok: nie wiem czy mój dziec ma tyle miejsca i się kreci czy co??

Do góry