reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

czesc !

wiesci od Eve w szpitalnym sos :cool2:

ja tez czuje sie jak bomba tykajaca :confused: kto mnie widzi to mi wmawia ze brzuch nisko, ze pewnie na dniach urodze sra ta ta ta :wściekła/y: masakra !
urodze jak urodze :-p poki co nie zamierzam bo moj maz zasmarkany :baffled:

fizycznie i psychicznie czuje sie ok, ale jak mi inni zaczynaja gadac kiedy urodze i jaki to wielki/maly brzuch mam to sie irytuje na maxa :sorry2:

spadam do pracy, wpadne potem moze z dobrymi wiesciami od Eve :cool2:

reklama
Hejasek lutowki;-)

Widze ze duzo nas choruje, zdrowka dla Was! Nas choroba omija (odpukac), ale za to nogi mi cos spuchly i mam takie skurcze w stopie ze czasami chodzic nie moge. Cisnienie mam ok wiec to chyba nic powaznego wiec to chyba brzuch robi swoje bo to juz niezly klocek obecnie...

Tez zamierzam karmic piersia i mam nadzieje ze uda mi sie karmic wylacznie tak do 6 miesiaca, bo potem wracam do pracy i mezus idzie na polroczne tacierzynskie.:-) Szwecja jest czasami sensowna jak chce, bardzo zadowolona jestem ze mozemy sobie rozlozyc urlop rodzicielski dokladnie jak chcemy i mamy do wykorzystania 480 dni. No ale za to ciagle jeszcze musze pracowac ( 2 tygodnie jeszcze!) wiec zawsze sa dwie strony medalu:no:

Pozdrawiam serdecznie, gratuluje studentkom zdanych egzaminow, trzymam kciuki za kolejne i oczywiscie licze ze niedlugo pojawi sie wiecej wiadomosci o malych lutowiatkach;-)

ja to już się pogodziłam z tym, że w dniu terminu idę do lekarza, bo teraz się tak idealnie czuje jakbym w ciąży nie była, biegam, latam i nic się nie rozkręca, co do karmienia to ja bym chciała tak do roku, a zobaczymy co z tego wyjdzie
czyli teraz nadzieja w Eve :-) U nas większość sobie wzięła do serca, że nazwa lutówki zobowiązuje :-D

Eve zaszalej na całego!!!!!!!!!! Niech moc będzie z Wami a akcja trwa ułamki chwil.

agaod a jakie kropelki pomogły, że tak spytam z ciekawości? te gaja?

Witam i ja po śniadanku przecudownym:-)
Dzisiaj od 4 do 6 tuliłam moją dziecinkę bo spać nie chciała , płakała i kurczyła nóżki tak jakby ją brzuszek bolał, podałam kropelki i jak ręką odjął, ale co się napociłam to się napociłam:szok:o 7 pojechaliśmy po mój akt urodzenia, teściowa przyszła popilnować wnusi, nadaliśmy małej drugie imię przy wypisywaniu aktu urodzenia i jest Laura Helena :-Dmówiłam, że jak podrośnie to ojca będzie gonić za tą Helę ale bardzo mu zależało bo babcia tak miała więc niech mu będzie:tak:

która ma ochotę się rozpakować? niech coś zacznie się dziać :tak:poli, sądząc po Twoich postach, powinnaś być następna;-);-)

Agaod piękne imię Helena- mi się bardzo podoba. Mojego A. babcia miała tak na imię i to była cudowna kobieta.
Jakie kropelki podajesz Laurze? Bo my chyba też musimy kupić :confused:

Dziewczynki, ale dostaliśmy z Leosiem paczkę od siostry z Angli:-Djakieeee ciuszki i grzechotki:-DMiodzio!!!!

Eve, działaj tam kobieto!!!!!! 3 mamy kciuki. Czytałam, że jak dzidzia mniej się rusza i sa pozostałe symptomy to poród już za zakrętem:D

Hej Dziewczynki :-)

Witam się po dłuższej nieobecności forumowej. Komputerek odmówił posłuszeństwa już na amen... musieliśmy nabyć nowy. Wczoraj mężuś wszystko poinstalował i mogę tu do Was zerknąć. Wcześniej tylko facebook w telefonie (ewentualnie na służbowym kompie męża).
Póki co przeczytałam tylko cto co jest na tej stronie. Rozumiem, że u Eve porodowo :-) Jeśli tak, to my też kciuki zaciskamy :-).
Musze trochę nadrobić (zobaczymy ile się da).

Cześć Babeczki :)
Na początek gratuluję Studentkom! I tak trzymać :)
Chorutkie zdrowiejcie szybko, ja też trochę zasmarkana jestem no i coś Martynka coraz bardziej nosem ciąga, a w poniedziałek poszła do przedszkola po 2 tygodniach siedzenia w domu przez zapalenie ucha... mam nadzieję, że czegoś nie przyniesie znowu.
No właśnie jestem ciekawa tych kropelek, bo te które ja używałam przy dziewczynach można było używać po skończeniu 4 tygodni.
Ja zaciskam nogi coby te 3 palce jeszcze parę dni były (nie więcej) bo 1 lutego dzień babci w przedszkolu i będziemy gości przyjmować, tzn mają przyjechać babcie i dziadkowie i wolałabym być w domu, a potem już niech się dzieje :)
Eve niech się szybko i bezproblemowo dzieje:tak:

reklama
Witam
Moja dzisiejsza noc niestety nie należy do najlepszych. Co chwila się przebudzałam, bo było mi gorąco i niewygodnie:wściekła/y: Na nogach od 8:30. Zdążyłam już wrócić ze SR;-) Wróciłam, wchodzę na bb i już wiem gdzie nasza Eve się podziała.:tak: Eve trzymam &&&&&&& żeby te Twoje skurcze w końcu się rozkręciły i Twoje maleństwo wyszło na świat. I oby w taki sposób jaki Ty chcesz. :tak:

Jakoś szybko dziewczyny na to ktg chodzicie, ja pierwsze będę miała 4 lutego, a to będzie 38 tydzień i 4 dzień ciąży.:szok:

Widzę, że wszystkie z porodem czekają do lutego, bo jakaś cisza z rozpakowywaniem.:confused:

Paol1nka mój Marcin też chyba jakoś się nie przejmuje, że to już 9 miesiąc i że w każdej chwili mogę urodzić. Albo tego nie okazuje. Nie wiem czy to dobrze, czy źle:confused:

Poli a te skurcze, które w nocy miałaś to jak długie były, ile trwały?

Cortina mi też każdy mówi, że mam brzuch nisko:baffled: Ale ja się tam cieszę, bo chcę żeby ten poród już nastąpił. :wściekła/y:

MamusiamM super, że do nas powróciłaś. Szkoda, że komp Wam posłuszeństwa odmówił, ale w sumie nic nie jest wieczne.:tak:

Do góry