Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nocnej zmiany nie było
na raz wszystkie rodzicie??
w nocy z jednego się polało. Obudzila mnie mokra koszulka. Ale czemu tylko z jednego??
jeden się tylko szykuje na karmienie, a drugi przyspał
po 20 min przyszła to mi otworzyła okno i od razu lepiej się poczułam
no i się tak turlam jeszcze, za chwilę się zbieram do mamy, później ma mnie przyjaciółka odwiedzić 
o 7 pojechaliśmy po mój akt urodzenia, teściowa przyszła popilnować wnusi, nadaliśmy małej drugie imię przy wypisywaniu aktu urodzenia i jest Laura Helena
mówiłam, że jak podrośnie to ojca będzie gonić za tą Helę ale bardzo mu zależało bo babcia tak miała więc niech mu będzie
poli, sądząc po Twoich postach, powinnaś być następna;-);-)
.. Mąż mnie załamał, bo się przeziębił na całego!!!!
Nie chorował chyba z 4 lata, i akurat teraz go wzięło. Po południu idzie do lekarza..Do tego wczoraj asystentka fryzjera była cała zasmarana i chuchała na mnie podczas mycia głowy...Więc faszeruję się prenalanem i rutinoscorbinem na zaś..Biorę się za sprzątanie, po południu mam gości. Już 4 dzień mega aktywny, więc liczę, że w przyszłym tygodniu rozwarcie będzie już odpowiednie
Skurcze dziwne w nocy miałam, podobne do bolesnych wzdęć, ale regularne były więc wyczytałam, że to te właściwe juz...Miłego dnia wszystkim!!!!