annaroksana
Fanka BB :)
Martuszka ale niespodzianka, gratulacje i zdrówka dla synka
Witam nowe lutówki:-)
ja biorę witaminy i już mam kupione na po. Moja córa była niejadkiem 8 lat a teraz je wszystko, cierliwość była już na wykończeniu
Mnie boli dziś bardzo spojenie po pachwinę do uda, jak bym naciągnęła mięsień, chodzić i prowadzić autko było ciężko. Więc leże
i dalej boli
Mężuś dziś zabrał mnie na śniadanko do miasta i chyba ostatnie przed porodem
Ide pospać a Wy bierzcie się za rodzenie. Bo u mnie cisza

Witam nowe lutówki:-)
ja biorę witaminy i już mam kupione na po. Moja córa była niejadkiem 8 lat a teraz je wszystko, cierliwość była już na wykończeniu

Mnie boli dziś bardzo spojenie po pachwinę do uda, jak bym naciągnęła mięsień, chodzić i prowadzić autko było ciężko. Więc leże
i dalej boli
Mężuś dziś zabrał mnie na śniadanko do miasta i chyba ostatnie przed porodem

Ide pospać a Wy bierzcie się za rodzenie. Bo u mnie cisza

A zwolnienie powinno się chyba wysłać w ciągu tygodnia prawda? Czyli już tydzień minął... mogą mi coś zrobić za to, że zwolnienia nie wysłałam? No teraz to dopiero w poniedziałek wyślę, bo w sobotę i tak poczta nie czynna
nie pamiętam dokładnie ile to było...bo masz 7 dni na dostarczenie zwolnienia do pracodawcy.
albo lekarzem, anatomi na matce od wewnatrz od najmlodszych lat sie uczy 
Byle nie ginekologiem...
była dzisiaj u mnie położna i miała zdjąć mi szwy, przyszła, kazała rozebrać małą, wypisała te wszystkie swoje papiery, pogadałyśmy jeszcze trochę i poszła sobie a ja na śmierć zapomniałam o tych nieszczęsnych szwach