Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie było mnie od rana a tu takie wieści, Martuszka się rozpakowała:-)
Dziewczyny, ale ze mnie gapabyła dzisiaj u mnie położna i miała zdjąć mi szwy, przyszła, kazała rozebrać małą, wypisała te wszystkie swoje papiery, pogadałyśmy jeszcze trochę i poszła sobie a ja na śmierć zapomniałam o tych nieszczęsnych szwach
i co ja biedna mam teraz począć? chodzić z nimi jeszcze 2 tygodnie? bo za 2 tygodnie następna wizyta położnej. Te szwy podobno są rozpuszczalne, może wie któraś z wcześniejszych doświadczeń jak długo będą się one rozpuszczały?
idę czytać co tam dzisiaj naskrobałyście

Nie było mnie od rana a tu takie wieści, Martuszka się rozpakowała:-)
Dziewczyny, ale ze mnie gapabyła dzisiaj u mnie położna i miała zdjąć mi szwy, przyszła, kazała rozebrać małą, wypisała te wszystkie swoje papiery, pogadałyśmy jeszcze trochę i poszła sobie a ja na śmierć zapomniałam o tych nieszczęsnych szwach
i co ja biedna mam teraz począć? chodzić z nimi jeszcze 2 tygodnie? bo za 2 tygodnie następna wizyta położnej. Te szwy podobno są rozpuszczalne, może wie któraś z wcześniejszych doświadczeń jak długo będą się one rozpuszczały?
idę czytać co tam dzisiaj naskrobałyście
więc sobie dzisiaj odpuściłamWitajcie lutówki
Ogólnie należę do grona styczniówek 2013, termin miałam na 29 stycznia, ale mojemu szkrabowi nie spieszno na świat. Więc będzie LUTOWY CHŁOPAK :-) serdecznie pozdrawiam wszystkie lutowe mamy, które już są, oraz te, które niebawem będą.
SERDECZNIE POZDRAWIAM !!!

1.02 a my tylkokilka sztuk dzieci ze stycznia mamy
jeszcze ani pol prawdziewgo lutowego dziecka nie ma a nagrody czekaja