reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Hej! wpadam na szybko i to z telefonu bo teraz mnie rozkłada:( laptop jest opanowany przez Hanke i Zosie. Dziewczynki za to dzisiaj pelne zycia i bez temperatury:)

Cortina od 8 doby przy karmieniu piersia podaje sie Wit. K i D , ja podaje od 9 bo sie dzien zagapilam.

usg bioderek Jasko mial w szpitalu, do kontroli mam wyznaczony termin 16 kwietnia wiec bedzie mial 2,5 miesiaca

reklama
Dzięki za odpowiedz kobiety :-D

Nacik jak go targam po karmieniu w pionie nawet godzinę to mu się nie odbija:dry: klina uzywamy, dodatkowo kładę go na boku bo się boje :szok:
Cortin je szybko bo w 10-15 min jest pełny, albo szybko leci - chociaż wydaje mi się ze nie bo cycki mam miękkie a nie nabrzmiałe od mleka:dry: albo Cortin lapczywa bestia :confused:

PANI PREZEZ a jakaś specjalna nagroda dla pani moderator za to, że była dzielna co??? :nerd::cool::cool2::-D

yyy moze order uśmiechu chcesz za urodzenie krola Juliana :-D ?
Jesooo Julek byłeś chyba najdłużej bezimiennym dzieckiem na wątku :-D chała twoim rodziciela ze ci wreszcie imię dali :-p

Cortina to może po prostu go stopuj? Przystawiaj go 3 razy, przerywaj karmienie. Bo to trochę tak jak człowiek przyssie się do butli z napojem. jesteś w stanie wypić ale potem jak Ci się nie odbije to wyleci samo ;-) przynajmniej ja tak mam :-p

DREAMUŚ a nie wiesz co takie kłucia mogą oznaczac?? to dziecko naciska, czy coś z szyjka?

ooo ja to się tego ulewania tak boję!!! jak ja będę spac to nie wiem. na zawał zejde, że małej się uleje w nocy... zła matka klina nie zakupiła:baffled:

EVE brawo za wytrwałosc i wygraną batalię z cycami:)
CORTINA a Tobie, życzę żeby Oluś nie doprowadził Cię do zawału. może mu niedługo przejdzie.
PATIK zdrówka! tego Ci biedaku brakowało.
SMONICZKA to Ci teściowa. tak bez pytania i zapowiedzi to nawet świety by się wkurzył.
GOSIA a jak Miki na braciszka zareagował??

smoniczka pożarłabym ze złości :wściekła/y: więc ci się nie dziwię :D
domikcw Miki póki co ok. pierwszy dzień wydawal mi się trochę zagubiony, ale jest ok. teraz się cieszy, podchodzi pogłaskać po główce, powozić w wózku itp. i ucieka do swoich zabawek :-D no w każdym razie zazdrości nie ma, ale my go cały czas do małego dopuszczamy i każdą wolną chwilę jemu też poświęcamy, żeby właśnie nie miał być o co zazdrosny :tak:

GOSIA no to bardzo ladnie, że Miki tak podchodzi do braciszka. Między nimi fajna różnica wieku, wiec ani się obejżysz, a chłopaki będą razem lobuzowac:)

mam pytanie (wiem, wiem, że znów o sobie:zawstydzona/y:) jak mnie tak zakłuje w tą szyjke (chyba w szyjkę) to czuje, że coś mi się leje:( nie dużo tego, ale nie wiem o co chodzi:zawstydzona/y:??? siku nie na 1000000%

Wpadam tylko się przywitać:-)
Od 17 jesteśmy już w domku. Mała po przyjeździe do domu pocycała trochę i do tej pory śpi. ;-)
jutro może w wolnej chwili wrzucę fotkę Malwinki;-) A teraz idę odpocząć.:tak:

reklama
domikcw mi się wydaje, że to normalna wydzielina na końcówce. też tak miałam. ale jeśli by było dużo to podpytaj lekarza.
w kazdym razie po odejściu wód stwierdzam, że nie mogłabym tego jednak nie zauważyć :D

Do góry