Ja tez PPS dostałam dzisiaj. Birth Certificate odbierałam w szpitalu przy wypisie, więc zostało mi tylko Child Benefit otrzymać

Forme na paszport też juz mam wypełniona jeszcze tylko na Garde i do lekarza podskoczyć i fotke zrobić - byłam w Bootsie i byłam w szoku jak babka chciała mu zdjęcie robić w foteliku samochodowym!!! Stwierdziłam, że w takim razie podziękuję. Byłam u innego fotografa, to powiedział, żeby samemu zrobić, przynieśc do nich i oni je w photoshopie poprawią, tak, żeby nie było wątpliwości, że to dobre zdjęcie. Dał mi wskazówki jak zrobic i na dniach będę sie z tym moim bąblem mordować
Medical Card tez już załatwiam, byłam w HC i tam mi babka pokserowała Birth Cert, i moja karte, sama napisałam list do nich, żeby mi małego dopisali do karty no i teraz będę czekać. Jak zmieniałam nazwisko, to na nowa karte czekałam chyba 3 tygodnie.
Martuszka - pytałas kiedys o te plamy - mi zeszły po namoczeniu z mydełkiem do odplamiania, ale dzisiaj tez miałam przygodę z obesranym pokrowcem na przewiak i wyprałam z próbka Vanisha która dostałam w gratisie i zeszło bez problemu, także, jak cos to ten Vanish tez działa, to jest jakis Stain Removal specjalniy dla dzieci - jakis Sensitive czy coś...