poli0105
Fanka BB :)
Gosia, nooo właśnie...Co z ciastami, skoro podejrzewam skazę???

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Młody w dzień spi po 15 minut i później nie chcę leżeć w wózku, łóżeczku-najlepiej na rękach u mnie albo męża...
Jak mu się już przyśnie na rękach i chcemy go odłożyć to koniec....Znowu to samo
Mam dość. Jestem tak zmęczona...Biegam po domu jak szalona, wykorzystując ten czas kiedy śpi, żeby coś zrobić....Grrr...Nerwy mi normalnie czasami puszczają.....
Ehh..mam nadzieję,że szybko z tego wyrośnie.
Idę się położyć, póki mogę

Ale zgadzam sie, pamiatka super
I koniec koncow wlozylismy go do fotelika samochodowego- natychmiast ryk ustal. Alexander siedzi sobie w nim zadowolony, rozglada sie, usmiecha po czym glowka mu opada i zasypia
Potrafi tak sobie spac godzinke albo dwie, po jakims czasie przenosze go do wozka i nawet sie nie budzi, dopiero jak zglodnieje. Nie rozumiem tego zupelnie, dlaczego lezaczek jest fe, a fotelik samochodowy super ale juz nie wnikam. Chyba napisze do Britaxa z podziekowaniami ze mi tak zycie ulatwili :-) No, dopoki malemu sie nie odwidzi
Robak zadowolony jak nigdy, chociaż przy ubieraniu się wojna mała była, a raczej potężny ryk ale w wózku uspokoił się i spacer jak najbardziej mu się podoba...:-) a i wózek sprawuje się rewelacyjnie (tfu tfu odpukać żeby nie zapeszyć)
więc znowu mnie tu mało będzie