Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja w tym roku pierwszy raz od 5 lat mam spokojne święta - jadę w niedziele na kilka godzin do rodzinki emka, a potem siedzimy w domu. Za to tydzień po świętach będzie szaleństwo bo są Chrzciny Jaśka.
ja się cały czas zastanawiam co Jaśkowi zaszkodziło - bo od tygodnia nie jem nabiału, staram się bardzo pilnować i nie widzę jakiejś super poprawy. Fakt że on nie ma dużo tych krostek i teraz nie wiem, czy za mało czasu minęło na poprawę, czy też ciągle jednak jem coś co mu szkodzi
tylko nie wiem co??? a tu święta się zbliżają i nie wiem co ja będę jeść...chyba jednak zjem trochę jaja czy ciacha i zobaczę czy są jakieś nowe zmiany
dzięki bardzo
Kremik sprawdza się super:-)
Nie wiem co o tym myśleć, rzeczywiście mogłoby do tego dojść? Bo ja nie chce ostawiać cycka...
NIECH DZIECIACZKI W TE ŚWIĘTA BĘDĄ GRZECZNE JAK ANIOŁKI.

więc na temat pogody więcej już się nie wypowiem

ja postanowiłam zrobić tylko pieczeń z jajkiem i zabrać ją do mamy bo tam spędzamy święta..więc nie sprzątam i nie gotuję
Nie chciałabym zapeszać ale od wczoraj powolutku wprowadzam do swojej diety produkty mleczne i jak narazie nic mnie nie niepokoi, może to nie skaza?
już sama nie wiem