reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Witajta:-p

Nasz wczoraj po buszowniu od 14-20.30 spał do 1.30 a później do 6.30 więc dzięki Bogu chociaż noc była spokojna. Oczywiście rano ani myślał, żeby spać no bo tyyyle jest rzeczy do zobaczenia:-D;-) W między czasie była kupka i żeby tradycji stało się za dość:-ptrzeba było się porzygać i przesiakać pampersa:dry:;-)
Ciekawe jak będzie dzisiaj...:dry::baffled: To marudzenie mnie dobija...;-)
Fajna sprawa z tymi odciskami stopek :-D Też zgapuje od Was;-):-p
Nooo to ja zmykam bo moja Głodoomoora się budzi ... ;-):-)

p.s. Czy u Was też taka zima tej wiosny? :angry::dry::crazy::baffled:;-)

reklama
Matko ta pogoda do reszty zgłupiała, u mnie taka śnieżyca, że świata nie widać masakra po prostu. Ja z tym dzieckiem to chyba w lipcu na spacery zacznę chodzić.

U nas nocka znośna, ale zanim moje dziecko zasneło to trochę minęło. A z mojego cycowania wielkie G... bo moje dziecię się wypieło na cyca i wczoraj jak ją chciałam nakarmić to był taki ryk jakby ją ktoś ze skóry obdzierał :-( no i musiała pójść flacha.

Kurcze wczoraj zielona kupa a dzisiaj znowu się morduje i zrobić nie może :-( żal mi tej mojej kruszynki :-(

Chyba też Madzi zrobimy odciski rączek i nóżek, fajna ta opcja co kasiadz wkleiła :-)

ĆwierćNuta to u nas buszowanie było od 11 do 19... Ciągle tylko ciamkanie, przysypianie, odkładałam, ryk. No ale noc też była ok.
Zastanawiam się nad zmianą pieluch. Używamy Dada 2 i jak śpi dłużej niż godzina, to przesikuje... górą... Wszystko mokre: ubrania, rożek, prześcieradło. No nie nadążam z praniem i prasowaniem! U Was nie ma tego problemu?

heloł maj dir kolezanki :-D

od 5 sypie u nas snieg :wściekła/y::crazy::szok: skandal ! jajka sankami do swieconki zawioze :baffled::confused:

Cortin mnie chyba luuubi ;-) zrobi w nocy 5h przerwy miedzy karmieniami i jestem wyspana :laugh2:
kochany synek !

ide sie i malego ogarnac i spadamy na WIOSENNY spacer :-p:confused:

cius !

Witam:) u nas tez nocka idealna:D Jak u Cortiny pobudka po 5 godzinach po 3, szybkie jedzonko i znów długiiii sen Leosia:tak: Coraz częściej ten 5 godzinny sen nam się zdarza, jupiiiiii:-)

Ale mnie kusi ten 3 bit, co czeka w lodówce na dzisiejszych gości:dry: Rano juz popróbowałam, jest pyszny:zawstydzona/y: Ale trzeba być konsekwentną, słodyczy jemy MINIMUM, no i ta skaza...:confused::baffled:

Witam z rańca :-) pospałyśmy dzisiaj do 9:30, potem poranna toaleta, karmienie i do tej pory moje dziecie leżało sobie na macie i fikało nóżkami;-)przy tym mój pies bacznie ją obserwował i próbował ukraść te pozawieszane zabawki:-Di pies i dziecie padli więc mam chwilę dla siebie.
Pogoda naprawde do du&%$##, u mnie na szczęście nie pada śnieg (jeszcze):-D moja mama powiedziała, że jak tak zimno to zającowi zmarzną jajka i nie doniesie prezentów:happy:

U nas skaza jak nic:no:..Mały znów ma czerwony policzek- a jadłam jogurt i kawałek 3 bita.. Co ja mam jeść??? W środę mamy szczepienie, to liczę, że lekarz nam coś poradzi..Muszę czekać az mąż wróci, synek nie daje mamie niczego zrobić..

witam ciotki :D
i zmykam hehe póki Julek śpi. kuzyn i koleżanka powędrowali na zakupy po rybę na obiad, u mnie babka w piekarniku, murzynek już jest, zaraz kończę ciasto na karpatkę i będę robić mazurka, a na końcu sernik :-D muszę się szybko wyrabiać póki też Mikołaj jest grzeczny hehe
tak więc do później babeczki

ĆwierćNuta to u nas buszowanie było od 11 do 19... Ciągle tylko ciamkanie, przysypianie, odkładałam, ryk. No ale noc też była ok.
Zastanawiam się nad zmianą pieluch. Używamy Dada 2 i jak śpi dłużej niż godzina, to przesikuje... górą... Wszystko mokre: ubrania, rożek, prześcieradło. No nie nadążam z praniem i prasowaniem! U Was nie ma tego problemu?

Te Szymki chyba już tak mają ;-):baffled::dry:
Nasz przesikiwał Pampersy 1...odkąd mamy 2 rzadziej mu się zdarza....Ale jak siknie,to też jest wszystko dokładnie zlane...:dry::baffled: Dadek 2 nie próbowaliśmy. Jak się skończą Pampki to kupię te dwójki, żeby przynajmniej na dzień mu zakładać...;-)

Ja ostatnio robiłam ta szaroltkę ucieraną- jest pyszne,szybko się robi no i nie ma proszku do pieczenia,mleka,ani jajek, które szkodzą niektórym dzieciom :-) także polecam :-)
Idę coś zjeść...póki jeszcze mogę:baffled:;-)

reklama
Do góry