Gnidka- super ze juz wiesz co z paszportem:-), moj niby ma byc do 12go. Ja(to znaczy Szymek) oczywiscie CHB nie dostalam w tym miesiacu , ale u mnie to wszystko trwa jakos dluzej niz u was:-( pocieszam sie tym ze w maju dostane za 3 i pol miesiaca jak znalazl na urlop:-)
Ja dopiero dzisiaj dostalam list z HC dotyczacy szczepienia na BCG(gruzlice) i termin mam na 11.04- czy to normalne zeby czekac 2 miesiace na szczepienie ktore w wiekszosci przypadkow robia w szpitalu- u nas oczywiscie nie. Kazali mi dzwonic zaraz po wyjsciu ze szpitala wiec dzwonilam 18.02- i teraz nie wiem co robic bo chcialam okolo 15 szczepic Szymona na inne paskudztwa + rota i zastanawiam sie czy to nie za duzo dla niego w tak krotkim czasie. Co mam robic dziewczyny? Poradzcie prosze- Wy bardziej oblatane w szczepieniach.
Ja dzisiaj tez moja marude zachustowalam i spal 2 godziny, bo juz nie mialam sily do tych jego jekow hehe, i dzisiaj poszlam na latwizne i nie ma spaceru tylko mlody spi wystawiony na ogrodku, pewnie nie pospi tak dlugo jak na spacerze, ale ja chociaz poprasuje troche w tym czasie:-)
Klowee- zdrowka dla synusia

Domik, Patik- udanych przygotowan do chrztu- fajnie macie, ze tak szybko- my chyba dopiero w przyszlym roku.
Jeszcze chcialam sie zapytac o zageszczacze do mleka- bo moja kluska tak sie ostatnio ulewa, ze juz rady nie daje- czasami zanim go ubiore rano to musze mu 3-4 razy body zmieniac- czy one nie powoduja zaparc czy kolek- bo jesli mleko jest gestsze to mi sie od razu kojarzy z zaparciami, a dopiero co sie z nimi uporalismy wiec z dwojga zlego wole ulewanie niz placz