reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Luty 2013

Witam się i ja. Już od godziny nie śpię bo moje dziecko cos marudne :-( zabrałam ją teraz do łóżka i cala szczęśliwa i gaduli :-) oj towarzyskie to nasze dziecko:-D

Gosia ja bułeczki bardzo chętnie skosztuje. Podziel się przepisem.
Co do pogody to u nas nic nie lepsza szaro, biuro i ponuro :-( A tak pięknie juz było.

Oo widzę,że klub kibica coraz większy. Jak tak dalej pójdzie to znowu będziemy w klubie orek, bo same rarytasy serwujecie :-)

reklama
Ja sie tak odchudzam, ze wczoraj zrobilam przeeepyszny placek na maslance z borowkami amerykanskimi. Niebo w gebie. I ma kruszonke...mmmm

LEOS MA 3 MIESIACE:DDDD

Poli buziak dla Leosia!!!!!

My też dzisiaj świętujemy...;-)

Martik jak śpioszek wstał już???

a dla wszystkich którym brakuje słoneczka wysyłam go, u nas nadal upalnie i słonecznie...
ale coś czuje ze zmiana pogody nadchodzi...

MADZIENKA, POLI I KTÓRA JESZCZE DZIŚ ŚWIĘTUJE MIESIĘCZNICE DZIDZI TO BUZIAKI WYSYŁAM:*
GNIDKA :szok:dzięki za objasnienie całej tej sprawy. nie wiedzialam, że coś takiego istnieje!!!! ale oczywiście dołączam do klubu mających taką ''szparkę'':-D

suńcie swoje zgrabne dooopeczki, bo i ja idę na ławkę:-D mnie jeszcze boli czasem brzuch, wiec daje sobie czas. zaczełam od diety. dobre i to, ale każda dieta musi miec odstępstwa, więc też proszę o porcję karkówki. najlepiej z ziemniaczkami z ogniska. mniam, mniam:tak:

Madzienka u nas już szaro buro i ponuro:(((
mój maluszek jeszcze po cycusianiu porannym dosypia:-D jak ja do lubię z rana kiedy nie wrzeszczy na cycusia i ładnie je:tak: zaraz jedziemy na powitanie babci bo przyjeżdza na weekend:)
tak więc lecę sie ogarnąć a jak wrócę też cos wkupnego na ławeczkę przywlekę żeby nie było;-)

Buziaki dla Leosia i Lenki z okazji 3 miesiaca:* i dla reszty dzieciaczkow z 11.02 tez bo chyba bylo ich wiecej(o ile dobrze pamietam to chyba najbardziej obfity dzien byl:D)
Madzienka wstal moj spioszek maly:) wciagnal butle, pobawil sie raczkami, pogadal do zwierzatek na karuzeli, pousmiechal sie do rodzicow i... zasnal:happy2:
Gosia ja na buleczki jak najbardziej sie pisze i na ciasto Poli tez:)))
Ale sie nam tloczno na laweczce robi hihi :-D

eee a co w tych pomidorach jest? :baffled: bo ja wcinałam od początku codziennie i jem nadal... wysypki poschodziły więc to był raczej trądzik :D

jak jeszcze któraś zacznie o jedzeniu to powystrzelam z dubeltówki:wściekła/y::-)

tak mi się chce i te karkówki i te inne kebaby i pizze...ale jak potem mam mieć koncert wcale nie jesienny na dwa świerszcze, to jednak się wstrzymuję...chociaż nieśmniało wprowadzam różne nowości;-)

ehhhh, jakiś mnie dołek łapie:-(

reklama
Martik z tym pysznie wyglądającym hot dogiem to i dla Ciebie się miejsce na ławeczce znajdzie :-) tylko, że ja bym wolała francuskiego, tego "wsadzanego" takiego (bez głupich skojarzeń!:-p) mogę, mogę?

Gosia
cwanego masz syna, nie powiem! Poza tym ja też chcę świeże buły! Już może na śniadanie nie będą, ale chętnie je wciągnę ku zapchaniu mojej szczeliny :-D

Dreamuś wracaj do zdrowia! a z tą matą to fajny pomysł dałaś! Przy okazji można sobie szkitki wyciągnąć, czy troche pospać jak się znudzimy kibicowaniem :-p Poza tym jak wy wszystkie macie zamiar ćwiczyć te skalpely, kilery i mel bi to by nam szanowne 4 litery na drewnianych (czy też betonowych) ławkach mogły zdrętwieć :tak: Także oprócz ławeczek dostawiamy maty! Nie, nie maty! Materace :)
Takie o:
celebrities materac lateksowy TENCEL.jpg

Jeszcze tak sobie myślę, że jakbym jednak chciała poleżeć, ale też widzieć ćwiczące (w sensie dopingować oczywiście;-)) to mam taką alternatywę:

94b315349c544f5566473ee92c6236eb.jpg

Jak widać piweczko już jest, orzeszki do pochrupania też więc możecie zaczynać lasencje :blink:

Poli, Madzienka i inne mamy, które urodziły 11 lutego - sto lat dla dzieciaczków!

Smoniczka ja myslę, że przy tej ilości jedzenia wrócimy do klubu, ale wielorybów. One podobno śpią tylko jedną półkulą mózgową, a potem dopiero drugą. Czyli w sumie zawsze jedna jest w czuwaniu, jak u nas - matek polek :-D
Chciałam to wam zobrazować i wpisałam w google śpiący wieloryb... Looknijcie co mi wyskoczyło jak pierwsze
broszki z filcu alice blog01.jpg
Jak takie z nas matki polki, jak z niego wieloryb t strach się bać kobiety! :-)

a żeby mi smutno nie było, że wy macie różne pyszności to ja sobie właśnie pichcę w kuchni bananowca :) a co mi tam. Może nie zjem całego, ale i tak się naćkam jak m...atka karmiąca :)

P.s. Poli u nas uczulenia na pomidory nie było więc nie pomogę :-(

Załączniki

• celebrities materac lateksowy TENCEL.jpg
    celebrities materac lateksowy TENCEL.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 27
  • 94b315349c544f5566473ee92c6236eb.jpg
    94b315349c544f5566473ee92c6236eb.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 27
  • broszki z filcu alice blog01.jpg
    broszki z filcu alice blog01.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 29
Do góry