martik77
Fanka BB :)
Gosiu nie dzwonil nikt do mnie jeszcze i listu tez wlasnie nie dostalam, wiec ide dzisiaj ich poinformowac, ze wyjezdzamy na 2 tyg i zglosze sie do nich po tym czasie.
Jeszcze do dziewczyn ktore przejmuja sie tym, ze ich dzieciaczki tego czy tego nie robia. Ja wiem, ze trudno jest uniknac porownan kiedy piszemy sobie tutaj o wszystkim, ale miedzy naszymi dzieciaczkami jest do 1,5 miesiaca roznicy a to przepasc w tym czasie. A po drugie z pewnoscia robia inne rzeczy tylko my skupiamy sie na tym co robia szkraby innych dziewczyn- sama jestem tego przykladem:-) Okropnie przejmowalam sie, ze Szymon nie chce lezec na brzuchu, a jak juz lezy to nie podnosi glowki, czasami nawet tylek podniosl i tak sobie lezakowal a glowki nie... ja bylam zalamana patrzac na te wszystkie zdjecia dzieciaczkow z dumnie podniesionymi glowami, i martwilam sie ze cos z moja kluska nie tak. Az do momentu w ktorym odwiedzila mnie kolezanka, mialam Szymona na reku i szykowalam kawe, a ona sie na mnie patrzy i mowi- o matko ile Szymus ma tygodni? Jak on pieknie trzyma glowke sztywno, i wcale sie juz nie kiwa i nie robi "dziobaka", i wtedy zdalam sobie sprawe ze przeciez ja juz mu glowki nie potrzymuje od jakiegos czasu, ale tak sie skupilam na tym zeby podnosil ja na lezaco, ze nie zauwazylam jak pieknie ja trzyma kiedy jest u mnie na rekach:-)
Gnidka- udanych wakacji w Polsce kochana Ci zycze i spokojnego lotu samolotem:-)
A z Wami dziewczyny do zobaczenia-napisania za 2 tygodnie, bede tesknic;-)
I jeszcze jedno- moja kluska ma dzis 3 miesiace!!! Jak to zlecialo:-)
Sophie- kruszynko, dla Ciebie duzo buziaczkow od Szymusia bo Ty dzisiaj tez swietujesz:*
pa pa
Jeszcze do dziewczyn ktore przejmuja sie tym, ze ich dzieciaczki tego czy tego nie robia. Ja wiem, ze trudno jest uniknac porownan kiedy piszemy sobie tutaj o wszystkim, ale miedzy naszymi dzieciaczkami jest do 1,5 miesiaca roznicy a to przepasc w tym czasie. A po drugie z pewnoscia robia inne rzeczy tylko my skupiamy sie na tym co robia szkraby innych dziewczyn- sama jestem tego przykladem:-) Okropnie przejmowalam sie, ze Szymon nie chce lezec na brzuchu, a jak juz lezy to nie podnosi glowki, czasami nawet tylek podniosl i tak sobie lezakowal a glowki nie... ja bylam zalamana patrzac na te wszystkie zdjecia dzieciaczkow z dumnie podniesionymi glowami, i martwilam sie ze cos z moja kluska nie tak. Az do momentu w ktorym odwiedzila mnie kolezanka, mialam Szymona na reku i szykowalam kawe, a ona sie na mnie patrzy i mowi- o matko ile Szymus ma tygodni? Jak on pieknie trzyma glowke sztywno, i wcale sie juz nie kiwa i nie robi "dziobaka", i wtedy zdalam sobie sprawe ze przeciez ja juz mu glowki nie potrzymuje od jakiegos czasu, ale tak sie skupilam na tym zeby podnosil ja na lezaco, ze nie zauwazylam jak pieknie ja trzyma kiedy jest u mnie na rekach:-)
Gnidka- udanych wakacji w Polsce kochana Ci zycze i spokojnego lotu samolotem:-)
A z Wami dziewczyny do zobaczenia-napisania za 2 tygodnie, bede tesknic;-)
I jeszcze jedno- moja kluska ma dzis 3 miesiace!!! Jak to zlecialo:-)
Sophie- kruszynko, dla Ciebie duzo buziaczkow od Szymusia bo Ty dzisiaj tez swietujesz:*
pa pa
Ostatnia edycja:
Mąż powiedział, że jak tam idziemy to mam straszną minę
No i jak zwykle same niemiłe niespodzianki..Wodniak się nie zmniejszył, mamy iść do chirurga, by obejrzał to czy nie kwalifikuje się do zabiegu
Do tego wg pediatry jest ciut dysproporcja między bioderkami..Więc mamy całą liste wizyt- wędzidełko, wodniak, bioderka..Lekarz też stwierdził, że te suche plamy czerwone to lekko atopowa skóra- mamy smarować maścią. Na ulewanie zalecono nam podawanie Bebilonu Pepti..lub zagęszczacz. Ale lekarz powiedział, że tego ulewania nie widać- ocenił, że Leoś przybrał aż nad to- waży ok. 6200 ( ok 220 g na tydzień), wzrost 68- ale jakim cudem tyle wzrostu ma to nie wiem haha, bo ja mierzyłam i wyszło 62..Więc jeśli dobrze przybiera to nie kupujemy tego mleka, bo i tak przecież podaję tylko butlę na dzień, zostajemy więc przy Bebiko póki mamy zapas ( a propos- w Tesco jest po 15 zł
Nie pamiętam, kiedy tak było..