Wrrr, wcięło mi większość poprzedniego posta, chciałam go szybko dodać, bo Młody wołał o cyca i du..., więc piszę jeszcze raz
Eve1911, na wypisie szpitalnym córki jak miała 3 miesiące mam wpisaną normę dla Hemoglobiny 10-13,5 ważne jest jeszcze żelazo norma 20-140 i zapas żelaza w organizmie czyli ferrytyna norma 50-200. Jak potrzebujesz jeszcze jakieś normy to pisz, w wypisach mam wszystko, patrzyłam na wypis jak była starsza i dla Hemoglobiny są inne normy, więc wiek ma znaczenie.
My też dopiero po pierwszym szczepieniu, bo szczepiliśmy się w 10 tygodniu, teraz też nie będę się śpieszyć, bo Młody słabo przybierał na wadze przez 2 tygodnie po szczepieniu, więc niech organizm się zregeneruje, zamierzam umówić szczepienie na koniec czerwca na 20 tydzień.
Wczoraj moje Skarby zrobiły mi prezent, obudziłam się, spojrzałam na zegarek i była 8:45 a dzieci jeszcze spały

, dziś już nie było tak różowo, syn obudził się o 6, jak go przewijała to obudziła się córka, więc dziś będzie długi dzień.
Edit
Poli, u nas po Ziajce nie było poprawy, no cóż pewnie musi się złuszczyć wszystko, a że fryzura bujna to trochę to potrwa.
Wy tu ciągle o ćwiczeniach, a ja nie mam jakoś fazy na ćwiczenie, choć kiedyś ćwiczyłam codziennie z Cindy Crowfor, Cindy ma też specjalny zestaw dla kobiet po porodzie "powrót do formy". Pogoda piękna, więc może skuszę się na jazdę na rowerze w ramach ćwiczeń.