reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

Poli ja cwicze z mel b, Chodakowska mi nie pasuje, moja znajoma z Chodakowska wlasnie wagowo spadla tylko 1 kg, fakt wysmuklila sie ale waga stala:/ robila skalpel.
Dalatego ja jej nie robie:/

reklama
Pierwszą @ dostałam ok 6 tygodni od ostatniego karmienia, to był najgorszy okres w życiu strasznie bolał mnie brzuch a ciekło gorzej niż po porodzie. Niestety skończyły mi się chęci do ćwiczeń ;(

Dreamuś. To żeś zapodała! Mnie ratuje jedynie to, że moje smarkule nie lubią bananów;))) Ale jak już będą maliny, to będzie hit podejrzewam! :) Dzięki za linka!

laski, pomysl sam mi wyskoczyl na stronie glownej jak przegladalam youtube:-( a ze sama zrobic nie moge bo pewnie po karmieniu bym miala male kombo (pewnie na wzdeciach by sie nie skonczylo u mlodego), to postanowilam wspoldzielic pokute z Wami:-pale jak to zobaczylam, to myslalam ze monitor wyczyszcze jezykiem...mmmrrrr...z malinami tez musi byc petarda!

dzieki za odpowiedzi dotyczace okresu...czyli normy nie ma...trzeba byc w pogotowiu.

a mam jeszcze pytanie, do kiedy podajecie wit d i wit k? bo ja jakos ta informacje przeoczylam. a wizyta dopiero za tydz a nam sie juz koncza witaminki i nei wiem jakie opakowanie kupic teraz jakies duze czy male.

reklama
Do góry