Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A mnie znowu mdłości męczą coraz bardziej i nie mogę sobie z nimi poradzić.
Co do pracy, to mam też problem. Raz, że dopiero co zaczęłam. Dwa, mam umowe-zlecenie. Trzy, pracujemy tylko we dwie, albo jestem ja, albo ona. Praca po 12 godzin i nawet nie mam szans na jakiekolwie zwolnienie i muszę siedzieć. I tego się najbardziej boję.
Nie podjadam. W ogóle nie chcę mi się jeść. Dzisiaj na razie zjadłam pół kanapki.Latam do wc i chcę mi się wymiotować, ale nie wymiotuję. Pani w aptece dała mi rennie, powiedziała, że pomaga na mdłości i można brać w ciąży.
Umowę mam do maja 2015. Tylko z tymi z zleceniami to jest tak, że się żadnych praw tak naprawdę nie ma
Najgorzej to wysiedzieć te 12 godzin w pracy. Jak mam wolne, to się położę i zawsze trochę lepiej.
Witam wszystkie lutowe mamusie:-). Ja jestem w swojej pierwszej ciąży. Termin mam wyznaczony na 18.Co do dolegliwości ciążowych, to poza lekkim bólem piersi i bieganiem do toalety, nie mam żadnych. Żadnych mdłości, zgagi i mam nadzieję że tak już zostanie Ale za to mam mega apetyt. Mogłabym jeść i jeść