Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moj brzuch tez wydaje mi sie juz rosnie.. tez chodze taka wzdeta :/Mamy po raz drugi, jak wyglądają wasze brzuchy? U mnie potazka jakbym wzięcie miala. Z pierwszych brzuszek dopiero w 5 mcu bylo cos widac. I jak wasz glod? Ja mdlosci nie mam niestety i ciagle glodna chodze ;-)
Ojej.. biedactwo.. wspolczuje.. myslalam ze moje mdlosci i zgaga sa tragiczne, a tu prosze.. Ty masz duuzo gorzej..Marata u mnie jeszcze nic nie widac ale to pewnie dlatego ze wymiotuje caly czas i juz schudlam 3kg. W pierwszej ciazy do 20 tygodnia nic nie bylo widac, zobaczymy jak bedzie tym razem.
Ja od wtorku jestem na zwolnieniu i praktycznie caly czas leze w lozku z przerwami na wymiotowanie. Apetytu tez nie mam, Wczoraj tak okropnie sie czulam ze nie mialam sily ruszyc sie z lozka. Przespalam prawie caly dzien. Dzis juz jest troche lepiej. A tyle chcialabym zrobic. Mam nadzieje, ze po pierwszym trymestrze zle samopoczucie minie.
Powodzenia na wizycie..mój brzuchol też jakiś "spuchnięty"... jak tak dalej pódzie to prędzej czy później w drzwiach się nie zmieszczę.
Mdłości nadal męczą i cały czas muszę coś mieć w ustach ale o dziwo waga stoi
dziś wizyta.... i podglądnę juniora(-kę)