reklama

Luty 2015

Witajcie Dziewczyny ;-) Właśnie mam nerwa na malza więc każde na necie siedzi i rozmawiamy tylko dyplomatycznie. Dobrze że chociaż mały już śpi. Głupia zaladowalam pralkę i teraz muszę czekać jak się wypierze:wściekła/y: zeby powiesic.

Kolorowych snów i oby dzieciaczki za bardzo nas nie kopaly w nocy;-)

reklama
Mam nadzieje ze przynajmniej Wy się wyspalyscie bo ja kiepsko:-( Dzisiaj znowu do miasta jade ale musze juz sie zbierac bo umowilam sie na 8 w serwisie. A tu jeszcze dziecia trzeba dobudzic i do przedszkola a potem jeszcze do pracy na chwile. Poczytam Was jak bede czekac na autko ;-)
Miłego dnia!

Jestesmy w domu, juz po sniadaniu. Chce mi sie spac, ale niestety wzielam sie za obiad, nie moge dzisiaj poleciec w kulki jak wczoraj :)))))
Moj M grzecznie siedzial ze mna w punkcie pobran.

Dzisiaj M rano sie smial ze mnie, ze chodze jak babcia 70letnia i kazal mi sie polozyc to pomasuje mi plecy.
Ciesze sie , ze sie martwi i dba. Widzi, ze mi ciezko i mimo ze sam wczoraj wrocil po 15h pracy, plecy malo mu nie pekna to masuje moje.... ahhh

Monika polecam taką kulkę jeżyka do masażu, świetny efekt daje:P położna mi poleciła i na bóle krzyżowe jest cudowna:)
I super, że wyszłaś zwycięsko z próby glukozowej;)

Moja dzidzia zdrowa, ułożona już jak do porodu (nawet buzi pokazać nie chciał), ale szyjka twarda i zamknięta więc jest ok. Za to mnie jakieś przeziębienie dopada:( od wczoraj silne bóle głowy, lekko podwyższona temperatura, dziś mnie gardło boli. Oj zdradliwa ta pogoda, a jeszcze zmokłam wracając od lekarza:(
Jak się miewają pozostałe mamusie?:>

reklama
Hejka, z Mala wszystko ok, ten bol brzucha, to sciegna macicy.. krotko mowiac macica nie zregenerowala nie dostatecznie po poprzedniej ciazy, dodatkowo jestem otyla, wiec te kg wcale nie pomagaja :(
Choroba rozwinela sie na maksa, od oon na antybiotyku bylam, w sobote zaczelam "umierac", bylo mi slabo, ahh lepiej nie wspominam no i lekarz przypisal syrop hamujacy kaszel i gargarin, jakie to obrzydliweeee!! No i powoli wracam chyba do siebie (tak o 10% jest lepiej niz wczoraj :P )

Mij M nie masuje, ale oklepuje plecy, zeby zawiesina szybko sie wydostala :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry