reklama

Luty 2015

Dziewczyny chyba coś jest w powietrzu bo mnie też od wczoraj coś drapie w gardle a od popołudnia jestem strasznie spiaca i łamie mnie w kościach. Już nawet gorący prysznic wzięłam żeby się rozgrzać. *spam* pije. Ale się zdziwilam bo miałam otwarta jedną buteleczke jeszcze z poprzedniego razu ale czytam że tylko przez tydzień można trzymać i musiałam nowa wziąć:-(

reklama
A ja znowu nocny marek - nie mogę zasnąć...
Dorex no to masz opalanie gratis:-) oby to było chuchanie na zimne :tak: A masz chociaż pomoc kogoś bliskiego w domu? Przy coreczce pewnie nie możesz się super oszczędzać bo taki wiek że ciężko nadążyć.

Ewcia ja tez nie moge zasnac. Mlody kaszle.. dzisiaj do lekarza. Tylko kaszle tak krtaniowo, jak piesek szczeka.
5 dni w przedszkolu.
A wczoraj zaplacilam ponad 600 zl za pazdziernik, w ktorym byl 5dni obecny... bosko.
Juz nawet nie jestem wkurzona.. poprostu nie wiem co robic.
Jest gorzej niz w tamtym roku :(

Ewka:D dziś opalenizna zbladła:-D rodzina się spisała i bardzo mi pomaga.... co rano mąż zawozi córkę do teścia a po pracy ją odbiera tak że ja skupiam się wyłącznie na odpoczynku, tylko obiad w domu robię i ewentualnie składam suche pranie... jak się mała urodzi to już obie będą ze mną chociaż dziadek dalej chce pomagać i przynajmniej z dziewczynami na spacery chce chodzić:-) ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu:tak:
ale jestem dobrej myśli bo dziś zaczynamy 30 TC:-D

Dorex3 super, 3mamy kciuki za kolejne min 6 tygodni:) dbaj o siebie. Dobrze, że rodzina ci pomaga!
Ja wczoraj zdychałam, dziś już trochę lepiej. A może lepiej mi po zakupach dla malucha na allegro?:> W dodatku łóżeczko przyszło w końcu, więc wieczorem składamy:P
Dużo zdrówka dziewczynki:)

reklama
witam mamusie :)
dorex kciuki cały czas zatrzaśnięte, tylko jak jem puszczam;-) musi się nam udać, cieszę się, że masz pomoc;-)
magsia za Ciebie oby cholerstwo odpuściło;-)
monia to rzeczywiście chyba trzeba się zastanowić, tyle kasy za 5 dni nie fajnie, zdrówka dla synka;-)
elunia oby stanik leżał tak, co by małż oszalał:-D
aisha powodzenia z łóżeczkiem;-)
ewka weź sobie ten tantum verde dopóki się nie rozwija coś mocniejszego;-)

dziewczyny dużo zdrówka i energii w ten listopadowy czas:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry