Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Elunia no właśnie ja dzisiaj to juz rycze z bezsilności. W pon z rana od razu zrobie te badania, ale mam nadzieje, ze to nie to bo poczytalam o tej cholestazie i się przerazilam
Ladyli planowałam zakup łóżeczka gdzieś w styczniu ogarnąć..tez przez neta.. tylko mój K. panikuje, że w razie wcześniejszego porodu nie zdąży przyjść na czas także też będę musiała się za jakimś rozejrzeć..miałam w sumie wybrane ale się waham.. A Wy jakie wybraliście?
Trzeba miec samozaparcie - niektore dzieciaczki od razu lapia a niektore nie. Ale tez nie ma co i czasem trzeba odpuścić żeby nie zwariować. Ja to w depresje prawie popadlam bo maly nie chciał jesc i wrzeszczal. Wmawialam sobie ze jestem zla matka i takie tam... eh ... teraz juz na luzie i nie bede miala kaca moralnego jesli trzeba bedzie mleczko podac. W koncu najwazniejsze zeby dzidzius byl najedzony. Prawie meża pobilam jak przyjechal z butelka i mlekiem modyfikowanymI to on go karmil a ja wyszlam i ryczalam w drugim pokoju. Hormony po porodzie wcale nie odpuszczaja ;-)