reklama

Luty 2015

Monia jak masz sie gdzie wyzalic to dobrze bo nawet pisanie oczyszcza choc troche atmosfere i psychike albo rozmowa z przyjaxiolka czy kims bliskim. Niestety nie zyjemy w idealnym świecie :-(

Ja wczoraj mialam dzien dobroci dla malza chyba przez te dobre wiesci od lekarza :-D i snilo mi sie pakowanie torby do szpitala więc chyba cos zaczne dzialac w tym kierunku.

Dziewczyny jakie plany na sylwestra? My chyba w domu zostaniemy. Zapraszalismy pare osob i nikt nie chce przyjsc :-o Chyba sie boja zebym czasem nie urodzila :-D

reklama
Monia przemoc w rodzinie najskuteczniejsza :-D
Aisha u nas pewnie tez sylwester z tv bedzie. Chyba sie starzejemy bo nam sie nic ostatnio nie chce. Tacy domatorzy z nas.

Nie mam znowu weny na obiad ale chyba cos by wypadalo zrobic.

A ja dzisiaj wstałam z łóżka lewą nogą :-( coś mnie emocjonalny dół dopada. Na drogach śnieg, więc mnie m nie za bardzo chce na zakupy zabrać, i dopytuje się jak mi humor poprawić. Niby go rozumiem i na niego nie jestem zła, poprostu zła "bo tak", na wszystko.
Zrobiłam sobie dłuuuugi prysznic, manicure i balsam.

Sylwester spędzamy w domu. Może wytargam jakąś książkę gdyby w telewizji nic nie było. M się zaoferował że coś fajnego ugotuje.

Wczoraj na obiad wcinałam placki ziemniaczane, a na kanapkach króluje ser biały. Mam dość mięsa po Świętach.

A zaraz Wam zacytuję fajny tekst z demotywatorów ...

"Jeśli uważasz, że twój mąż jest idealny, to zadzwoń do swojego lekarza. Powiedz, że wreszcie udało mu się dobrać odpowiednią dawkę leków" :-)

Ostatnia edycja:
U nas wczoraj placki z jablkiem byly. A dzisiaj mialam robic schabowe ale spojrzalam i nie mam ziemniakow. Wiec moze zamowie pizze. Dawno nie jadlam. Albo jakies pierogi. Kiepsko sie w ogole czuje, jakod tak troche mi niedobrze... gdyby nie 8 miesiac to pomyslalabym ze jestem w ciazy :)

Mloda mi bardz uciska dol brzucha, teraz siedze na kibelku to mam wrazenie ze zaraz wypadnie. Ehhh...

Ogladalam mufki do wozka i jakos sie zdecydowac nie moge.

HEJ GERLS :-)

jestem, zyje, nadal 2 w 1 :-)

świeta mineły, dom przestawiamy na powitanie Młodego :-)

Aleksandra na hałzie wiec mała masakra bo non stop cos - tzn nudzi sie i musze jej atrakcje zapewniac. dzisiaj na szczescie przychodzą jej kolezanki, wiec moze da mi troche odpoczac ;-)

nie miałam jeszcze okazji poczytac forum od swiat, jutro to nadrobie - w koncu sylwester z tv do czegos zobowiazuje :-) my zostajemy w domu. godzina 20 to dla mojego kregosłupa limit czasu na nogach, a siedziec u kogos i zalegac jak wieloryb na kanapie nie mam ochoty. bede domowym wielorybem o chodzie pingwina :-)

taaaa 9 miesiąc pełną para :-)

całuje wszytkie :-)

do pozniej

Ja po najmniejszej linii oporu czyli makaron z serem ale młody często o zupke jeszcze wola :*( a nie mam. O placki ziemniaczane zrobię jutro albo schaboszczaka z frytkami.

Monia poka te mufki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry