reklama

Luty 2015

Kikarika też jeszcze nie znam plci ale za tydzień mam usg gen to mam cicha nadzieję że coś może wypatrzy lekarz bo mój też na perelowskie usg i właściwie też słabo widać cokolwiek.

reklama
KikaRika w sumie buraka nigdy nie dodawałam , teraz nie mam może innym razem, buraki to właściwie pochłaniam w każdej ilości zrobione przez moją mamę gotowane i starte

Ale bym sobie na grzyby poszła, a jest co w lesie zbierać? bo chyba jutro rano gdzieś się przejedziemy :)

ja to chyba będę miała małego sportowca bo jak siedzę i dobrze czuję to mi jeździ w brzuchu w tą i spowrotem, szczególnie że przed chwilą dostało solidną dawkę cukru hehe

Witaj Kika Rika:-)
Nawiązując do Zor i obyczajów, to ja pochodzę z mazur i tam również tłucze się szkło na szczęście dzień przed ślubem, małż jest z dolnośląskiego i był zadziwiony, jak przychodzili przyjaciele, sąsiedzi, znajomi, teraz mieszkamy na dolnym śląsku i tu tego zwyczaju się nie praktykuje.

My często jeździmy do lasu, dla mnie i małża to ogromny relaks, chociaż tak jak u vanilijki ja ruszam się jak ślimak, a małż jak zając i już nie mam szans, że pierwsza znajdę grzyba, ale pierwszego oddaje mi do ścięcia, bo u nas gin wypatrzył dziewuszkę:happy:
Ja z oknami nie szaleję, po prostu się boję to moja druga ciąża, pierwszej niestety nie donosiłam, ale cieszę się z Waszego dobrego samopoczucia i za wszystkie trzymam kciuki;-)

Ostatnia edycja:
Kasia2015 ja również nie szaleje w domowych porzadkach odkad jestem w ciąży :) też z tego samego powodu co ty, po tych wszystkich przejściach obrałam inne priorytety z reszta to nakaz mojego lekarza oszczędzający tryb życia relaks odpoczynek tak staram się spędzać ten czas oczekiwania na maleństwo

hej ;) byłam dziś na Usg :-) musiałam prywatnie zrobić bo u nas w lubelskim sanitasie długo czeka sie na wyniki. To pierwsze usg :tak: prawie sie popłakałam ;) z dzidziusiem wszystko wporządku waży juz 200g, wszystko ma na swoim miejcu :) rusza sie już kilka razy dziennie a szczególnie wieczorem :-) duży maluszek tak powiedział doktor ;)
w środe znowu lece do doktorki bo mam pare zaległosći :-) a no i być może bedzie dziewucha :-D:-D

Podziwiam że tak wam się chce sprzątać,myć okna itp. Mi lekarz zabronił, w końcu po to jest l4zeby wypoczywać a nie sprzątać :) mój mąż maluje sypialnie dla nas i maluszka a ja leżę do góry brzuchem :) trochę mnie to wkurza bo chciałabym pomoc,ale mnie goni.

reklama
Ja też nie szaleje z porządkami, ale jak czuję się bardzo dobrze to cos tam posprzątam wiadomo, okna myłam bo czułam sie w pełni sił ale to nie wszystkie, jeszcze mi 2 zostały, ale dziś czułam sie nie za dobrze a teraz leże z gorączką, jakieś paskudztwo sie przyplątało:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry