Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dlatego ja nic nie robię i czekam spokojnie, aż Mała sama zdecyduje kiedy zechce przyjść na ten świat. Jedno jest pewne, już bliżej, niż dalej... to kwestia 1-2 tygodni
ja już mam nadzieje ze w srode mi powie czy tniemy bo ja zwariuje. Dzis zawiozłam Bartka do przedszkola i pojechałam jak zwykle do mamy na sniadanie a tam facet stanął sobie dostawczakiem w bramie a mama mieszka w samym centrum miasta. i szukam po sklepach bałwana który tak zaparkował i nagle on sobie wychodzi z piekarni i do mnie tekstem że na minute jak go ochrzaniłam to się wyżyłam na nim trochę.
Ja praktycznie jestem w terminie.
Zaczyna mnie łapać dół, denerwuję się i wolałabym, żeby maluch już się urodził...
Jak nie urodzę, to skierowanie mam na 17 lutego dopiero.
Dziewczyny jak mogę uzyskać dostep do działu zamkniętego? Jestem moderatorem na marcówkach, zapisałam się i udzielałam tam, a tutaj tylko od czasu do czasu. Ale mam nadzieję, że jestem wiarygodna dla Was
minimum 50 wpisów, ale jeśli mam być szczera wolałabym by nowe osoby nie były tam juz dodawane. "Znane twarze" juz są, zdążyłysmy się poznać przez 9 miesięcy, a piszemy tam czesto o sprawach bardzo prywatnych wiec wolałabym by zostało to w takim gronie. Nie wiem jak reszta Dziewczyny