Kochana musisz trzymać pupę i nogi w górze po stosunku przez kilka minut. To naprawdę działa.
Sama mam dwurożną macicę. Mam 3- letniego synka - ciąża od początku z problemami, w 7 tyg. trafiłam do szpitala z krwawieniem i tam dowiedziałam się o macicy dwurożnej. Krawawiłam i plamiłam przez około 2 miesiące. Ciąża zakończona była w 39 tyg. cesarskim cięciem.
Po dwóch latach moja doktorka uznała iż powinnam zrobić histeroskopię i operację macicy. Niestety lekarz ordynator nie chciał mnie przyjąć na oddział tłumacząc tym, iż skoro urodziłam zdrowe dziecko i je donosiłam i nie miałam żadnych poronień to nie ma sensu nic robić.
Po kilku miesiącach poroniłam ciążę

Po prawie roku jestem w upragnionej ciąży, ale prawdopodobnie zakończy się ona wktótce niepomyślnie. Jestem w 6 tyg. (podaję pełne tygodnie ciąży, miałam już 2 razy usg i trzy razy robione beta hcg. Prawdopodobnie mam za niski przyrost beta i za mały pęcherzyk ciążowy - ciąża za moment obumrze - umrę z rozpaczy - tragedia że czekam na taką rzecz.
Aha - z zajściem w ciążę nie miałam problemów - za pierwszym razem w trzecim cyklu, za drugim i rzecim razem od razu.
Nie wiem już co robić. Na razie czekam, za kilka dni powtórzę beta hcg- jak będzie przyrastać to ok,