reklama

Maj 2011

reklama
Dzień dobry kobitki!!!

dziewczyny imponujecie mi, no normalnie jestem pod wrażeniem do której godziny gadulicie. to ja o 22 juz ledwo na oczy patrzę, a Wy funkcjonujecie w najlepsze ;))) Kamcia jak zwykle sypie przepisami i wywołuje zbiorowy slinotok ;) A, że marchewka działa na potencję to nie wiedziałam, w takim razie będę nia karmić mojego M od rana do nocy!!!! ;)))))

Łoo matko ale z Was nocne marki ja to po wczorajszej pracy padlam wczoraj jak kawka nawet na BB nie zajrzalam. Strasznie doskiwera mi bol brzucha w nadbrzuszu jak siedze i jest coraz bardziej niedowytrzymania...zaraz spadam na sniadanko, bo o 11 znowu do pracy...pewnie zalece do Was kolo 18-19...

Witam się w ten świąteczny pranek :P Znowu jakaś niedospana jestem, nie mogłam zasnąć a nad ranem głupoty mi się śniły :(
Miała być niby odwilż a u mnie -5 na termometrze.

MIŁEGO DNIA

Cześć dziewczyny!
Jak dzisiejsze sampoczucie po "wczorajszym"?

Ja szczerze pisząc, w nocy miałam scysji ciąg dalszy...wszystkie mi się śniłyście :-)

Dzisiaj niedziela i piękna pogoda, wypuszczam się więc do naszego superowego Parku Rozrywki na zimowy spacerek z moim mężulkiem.
Miłego dnia Wam życzę !

reklama
Cześć dziewczyny!
Jak dzisiejsze sampoczucie po "wczorajszym"?

Ja szczerze pisząc, w nocy miałam scysji ciąg dalszy...wszystkie mi się śniłyście :-)

Dzisiaj niedziela i piękna pogoda, wypuszczam się więc do naszego superowego Parku Rozrywki na zimowy spacerek z moim mężulkiem.
Miłego dnia Wam życzę !
to wspoółczuje koszmarków...:-D:-D:-D

mi się śnił mój ex:sorry::sorry: tym razem inny niż ostatnio.. haha i znów wstała o 7 rano:-p:crazy:

dzisiaj może mnie trochę nie być... bo idziemy z małą na basen, dawno nie nurkowała:-) przez te przeziębienia , szczepienia biegunki itp;-)
najwyższy czas...
ale póki co ... jestem:-D

mandrzejczuk odpoczywaj:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry