Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jolek27 fajnie że już półmetek, juz tylko "z górki" w cudzysłowiu bo z coraz większym brzusiem to wiele rzeczy pod górkę
A my już mamy śliczną dużą choinkę, synuś chodzi dumny i w każdym sklepie powtarza że on ma duuużą choinkę.
Hej Kochaniutkie :-) Zaraz Was lecę nadrobić a teraz coś napiszę od siebie;-)
Ja we wtorek przeżyłam coś cudownego Moje Maleństwo mnie kopnęło ale tak, że aż mi brzuch podskoczył, podobnie było w środę w nocy (chyba przez to, że położyłam się trochę na brzuchu bo tak cudownie zaczęło pukać). Natomiast wczoraj jak brałam kąpiel też mnie pokopał (cały brzuch skakał z lewej strony) i dzisiaj rano to samo i udało mi się wyczuć pod ręką To jest cudowne i coraz częstsze tylko jeszcze Misio nie może trafić bo albo go nie ma w domku tak jak dzisiaj rano albo jak już doleci to cisza ale doczeka się tak jak ja się doczekałam:-):-)
Ja od rana wysprzątałam całe mieszkanko tylko nie pozmywałam jeszcze ale mam uczulenie na ręku i zastanawiam się czy pozmywać czy to Miśkowi zostawić...
Zaraz będę zajadać arbuza i umyje sobie śliweczki.:-)
Od Teściowej dostaliśmy całą siatkę słodkości ajjjj:-)
Misia89 no super ja narazie delikatnie czuje moje malenstwo ale codziennie (np. teraz gdy tu pisze, wierci sie niesamowicie), teraz tylko wlasnie czekam na z mezem by i On mogl poczuc
Madrzejczuk trzymajcie Siostre przy sobie i naprawdę współczuję:-( Teraz może być już tylko lepiej i tego jej życzę!
Ja dzisiaj się dobrze czułam i wysprzątałam całe mieszkanko i w końcu pozmywałam;-)
Firanek przed świętami nie pierzemy bo i tak piorę parę razy w roku a u nas nikt nie pali więc są ładne i nie ma potrzeby ich prać teraz...
A mam nadzieje, że zaraz po nowym roku się wyprowadzimy i firanki będziemy nowe kupować:-) bo przed nowym rokiem chyba się nie uda ale może będziemy mieć prezent nowo roczny i jednak się uda:-):-) także możecie trzymać kciuki.
Współczuję bólu zębów ja na razie nie mam takich problemów i mam nadzieje, że nic się nie zadzieje...
Hope mnie też strasznie boli kręgosłup a dzisiaj po sprzątaniu masakra... Liczę na jakiś masaż jak Misio wróci:-)
Ja dziś też troche ogarnęłam ale tak z grubsza, bo przez ostatnie 3 dni nie miałam mocy. Od jutra mam zamiar tak bardziej świątecznie sprzątać bo chce w końcu ozdoby świąteczne wyciągnąć
Witam wieczorową porą:-)
Ja dziś też postanowiłam zrobić porządki takie świąteczne, przyszła popołudniu Pani do mycia okien, wieszania firan, babcia zabrała Madzie do siebie i jakoś ogarnęłam chałupkę choć teraz padam na pysk
Misia gratuluję namacalnego kontaktu z dzidziusiem
Idę poczytać pozostałe wątki:-)