reklama

Maj 2012

heh no chyba się nie załapię na maj już, teraz to pewnie wypadnie tak połowa czerwca, jak się uda... ale wiecie jestem trochę spokojniejsza - tydzień temu miałam zapalenie zęba, dali mi antybiotyk i to troszkę mnie przestraszyło, a to i tak było mniejsze zło, bo w sumie powinni mi zrobić rtg i wyrwać zęba, także dziś lecę do dentystki po skierowanie na rtg i mam nadzieję że posprzątam w buzi do następnej owulacji ;-)
bo wolałabym nie mieć takich przebojów w ciąży...

reklama
martaik- i jak po wizycie.....?

suzi1 - nie pitol tylko wstawiaj suwczek...on daje nadzieje...ja tez mam decydującą wizytę 15 wrzesnia...więc bedziemy razem się stresować....do tego czasu.
rozumiem, ze jeszcze nie byłas u ginka? ja widziałam pęcherzyk, ale to mnie i tak wcale nie uspokoiło.

fioletowa - kurcze....do bani...tak chciałam Cię tu mieć na majówkach....no nic...szykj się na początek czerwca...i tak czy tak zostań tutaj..może złapiesz fluidk. A z żabami warto zrobić czystke...ja po drugim poronieniu miała silne postanowienie i co do wyrwania to wyrwałam ( ząbki mądrości wszystkie) co do wyleczenia to wyleczyłam...i teraz przynajmniej wiem, że będemiała spokój....

dobra..jak u Was z objawami....bo u mnie senność, piersi i czasem brzuch zaboli jak podczas bolesnaj @...i nic pozatym...jakoś nie zauważyła częstego chodzienia do kibelka...no może jeszcze dużo śluzu - cały czas mam mokro....no i zero mdłości...a tak bym chciała choć raz mieć spotkanie z kibelkiem;)

buziaki....

ps. kiedy następne wizyty?

Witam i ja!
Ania i Maciek juz sie edukuja a Krzys czeka na wyjscie...a ma dopiero na 11.35, mam nadzieje ze mu ten entuzjazm nie przejdzie :-)
ja wizyte mam 14 IX
Karolcia ja mdlosci w poprzednich ciazach nie mialam taka widac moja natura i wcale mi to nie przeszkadzalo :-D :no: Co do innych objawow piersi nie bola spiaca tylko jestem caly czas, gdyby nie dwie kreski na tescie i brak @ to nie czuje sie jak w ciazy
Fioletowa szkoda ze sie nie udalo ale zawsze mozesz zagladac :tak:
Maraik jak po wizycie?????????

Pozdrawiam!

Witam Was kochane:)

Ja wizyte mam 15go, pecherzyk też już widzialam. Bo byłam w szpitalu z podejrzeniem CP, wlasnie wtedy widzialam pęcherzyk
A co do objawów to strasznie chce mi się spać,piersi bolą(dzis może troszke mniej) no i czasami lekkie mdlości ale to naprawdę b.delikatne

suzi - będzie dobrze...który to był tydzien jak byłaś w szpitalu i jak duzy pęcherzyk miałaś?

zastanawiam się nad pojęciem "mdłości"....bo wmawiam sobie, że tego objawu u mnie nie ma....a z drugiej strony...czesto mi jest tak ble...czyli zanik apetytu i taki niesmak i kula w żołądku....nie jest mi ewidentnie nie dobrze, ale jest mi tak nie fajnie ....to może to własnie to....zwłaszcza, że to takimi falami nadchodzi...i po kilku minutach mija....;)

Karolcia i to sa jak najbardziej mdlosci!!! :tak:

Ja sobie przypomnialam wlasnie jak bylam z Krzysiem w ciazy i mdlil mnie zapach wody po goleniu mojego M...nie bylam w stanie stanac kolo niego zeby mi sie niedobrze nie zrobilo...:-D

Zuz-Inka - oj tak..ja tez pamietam w poprzedniej ciązy, że perfumy mojego Z. doprowadzały mnie do szału....cos okropnego i do dziś mam straszny uraz do tego zapachu i juz nigdy nie pozwole mu ich uzywać...
no i jeszcze wczesniej...chyba w 1 ciązy...strasznie mi przeszkadzał zapach w kontakcie...wchodziłam do mieszkania i mnie od wejścia szarpało...dopiero jak sie zorientowałam,że to to...i wywaliłam to było dobrze.;)

a teraz tez mam nadwrazliwośc na zapachy...nasza sypialnia jest nad kuchnia sąsiadki...i wieczorem wczoraj chyba coś gotowała....bo mielismy uchylone okno...i myslałam, że umrę...taki walił smrodek jakiejś pieczeni...koszmar...a mój Z stwierdził, że niczego nie czuje...;)

suzi - będzie dobrze...który to był tydzien jak byłaś w szpitalu i jak duzy pęcherzyk miałaś?

zastanawiam się nad pojęciem "mdłości"....bo wmawiam sobie, że tego objawu u mnie nie ma....a z drugiej strony...czesto mi jest tak ble...czyli zanik apetytu i taki niesmak i kula w żołądku....nie jest mi ewidentnie nie dobrze, ale jest mi tak nie fajnie ....to może to własnie to....zwłaszcza, że to takimi falami nadchodzi...i po kilku minutach mija....;)
Oj tak to są mdlości:)
Ja do szpitala trafilam w 5tc i 1dc, bo w równym 5tc nie bylo pęcherzyka.Zrobili mi usg w 5tc i 3dc i byl pęcherzyk 0,9cm i echo zarodka. No i wypuścili mnie do doku:)

Dziewczyny a jak zrobić taki suwaczek jak np ma Karolcia?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry