reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Witajcie ja tylko na chwilkę. Melduję się nadal 2 w 1:wściekła/y: Dziś intensywny dzień, mąż w domu to postanowiliśmy posprzątać tak gruntownie przed przybyciem Julci:-) Ja mam nadzieję, że się coś dzięki temu ruszy ale pożyjemy, zobaczymy:-)
Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki, za Pieszczoszkę i Laurunię :-)za Wiole i Franusia mocne &&&&&&&&
Miłego i spokojnego dnia dla mamusiek i dzieciaków a dla ciężarówek chyba szybkiego porodu:-) Sobie też tego życzę. Postaram się zajrzeć wieczorkiem:-)

reklama
Majorka moze zdradz te super dete na obrzeki

Mnie tez przekonywali ze z moim cinienie, obrzekami i przy 3 dziecku nie mam szans doczekac do 40tc :baffled: taaa:wściekła/y:
Wczorajskrecalismy z mężem dzieciakom trampoline. Narobilam sie, nadźwigalam niemal do nieprzytomnosci i mówie jak po tym nie urodze to juz chyba ngdy. No i nie urodzilam! :wściekła/y:

w piątek dzien matki w przedszkolu, myslalam ze juz zdąże wrócic, a teraz to sie zaczynam martwic czy ja bede mogla isc

Hey Majoweczki !!!
Ja nadal 2w1 i nie zanosi sie na szybkie rozapkowanie :wściekła/y:a juz po terminie jestem.
Kilolek Ty w piatek masz dzien matki w przedszkolu a do mnie w srode przylatuja rodzice( na tydzien) i w tym czasie zamiast siedziec z nimi to bede siedziala ale w szpitalu:szok::wściekła/y:, jestem strasznie zlana ta sytuacje.
Do tego co chwile telefony i smsy czy juz urodzilam, a czy ja wogole mam zamiar urodzic? takie pytanie najbardziej mnie rozwalaja.
Jestem ciekawa ktora nastepna sie rozpakuje , a przy okazji to dzis w nocy pelnia wiec moze cos sie w koncu ruszy majoweczki.
Kciuki za potrzebujace i za malenstwa w szpitalu :tak:

I ja dołączam do trzymających kciuki, zwłaszcza za Maluszki będące w szpitalach - aby szybko do domku wyszły:tak:

Moją siostrę dopadła jelitówka, więc do nas nie przyjechała. Trochę rozbiło mi to plany, bo miałam zamiar ją do sterty prasowania zagonić (ona prasować bardzo lubi a ja nie znoszę). Poza tym pogoda cudna, więc spacerujemy. Maciusia dzisiaj trochę brzuszek pobolewał, bo matka diety nie trzyma:zawstydzona/y: więc obiecuję poprawę:tak: Lenka nam dziś nie spała po południu i po spacerku po 18:00 padła, więc śpi dziś bez kąpieli, a Maciusia wykąpiemy jak się obudzi, bo póki co też kima.

aga moze nie spedzisz za duzo czasu w szpitalu! moze wypuszcza Cie w ten sam dzien, jak mnie:-)
Aga musze Ci napisac, ze atmosfera jest tam super, mialam smiesznego studencika przy porodzie, przerazony byl strasznie;-) a poza tym na oddziale swietnie, polozne boskie, zalowalam troche ze wychodze bo gadalysmy caly czas, bardzo pomagaja i okazalo sie ze jedna z nich to moja sasiadka.
mialas juz ta wizyte z lekarzem?
AAA do Dublina ida upaly!! w poniedz ma byc 17 st!

Hej Dziewczyny :)

Ja dziś zgonię bo coś mnie dziś akurat musiał wziąć ból w ranie...
No ale nic, trochę pospałam, pojadlam jedzenia jałowego (mam dietę przez tą cesarkę), wyprowadziłam Gabrysia na 15 min na spacer pod dom :D. Dziś zaliczy pierwszą kąpiel w domu więc bedzie krzyk i płacz :p
Oczywiście mały dalej cyca :p ale już takiego wymuszania to u pięciodniowego cwaniaka to ja nigdy nie widziałam :p no ale nic muszę się przemęczyć żeby mu żółtaczka przeszła i trochę przybrał na wadze... Cyce mi się też już zagoiły więc nie ma co narzekać...

Zmienił mi się smak i zapach :/ kurde, ciągle mi śmierdzi jakby ktoś koło mnie ciągle palił...
I OKRUTNIE się pocę... 6 tygodni smrodu ode mnie... ja wale...

Pozdrowionka Dziewczyny.
&&&&&&&&&&&& za te w dwupaku
:*****************************

aga dzisiaj??? :szok: nie. Była 6 chyba to teraz znów 4.
A chyba, ze u Was jest inaczaj, bo sie nie znam na tym niestety

Z tym dniem matki to ze mi przykro to pikus, gozej z dzieckiem :-(

Nadal 2 w 1 !!! 100 telefonow dziennie!!! Masakra!!! Wylaz Mala !!!!! Alez uparte te dzieciaczki :)

Hej!!!

Wpadłam się zameldować!!! :-):-):-)

Nie wiem czy kiedykolwiek nadrobię zaległości... :szok::-D

Dziś wyszłyśmy z dwu dniową Lenką do domu :-) Mała jest słodka!!!
Zaczął się produkować pokarm więc maleńswo je i śpi...
Poród indukowany ale z pomocą mojego gina poszedł bardzo szybko, położna rewelacyjna, obsługa w szpitalu kapitalna, same miłe wspomnienia... :tak::-) do tego krocze bez cięć i pęknięć więc siedzę jak ta lala :-)

ufff ale mi cyce przybrały... :szok: ło matko...

Za potrzebujące trzymam kciuki!!! &&&&

reklama
Ja tez sie melduje 2 w 1. Bede jednak produkowac zaleglosci, bo jak informowalam na szpitalnym, "przymkneli" mnie i co gorsza nic nie robia a to juz w najlepsze 42tc :baffled: Dostepu do neta nie mam, ucieklam tylko na chwile z oddzialu (mam szpital 5 minut samochodem z domu) ale takich numerow przeciez nie moge odwalac za duzo :-p Gratuluje rozpakowanym, &&&&& za potrzebujace, szczegolnie za te przeterminowane (w ramach solidarnosci ;-) ), buziaki i do odklikania :happy2:

Do góry