reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Pieszczoszka bardzo Ci współczuję i za uważam podobnie jak dziewczyny, że może warto zmienić szpital. Czasem to wiele zmienia. Ten monitor to też świetny pomysł. W przypadku bezdechu należy dmuchnąć w twarz dziecku wydychanym powietrzem, pamiętaj o tym.
Fiore, trzymam kciuki i mam nadzieję, że wszystko się szybciutko ułoży...nie ciekawie to wyszło wszystko

Za potrzebujące kciuki

reklama
Jestem na sek.Z Leo lepiej-za duzo zjadl i tyle,jutro idziemy do kontroli u pediatry.Z V tak jak bylo,tez jutro bedzie ponowna wizyta i jak temperatura nie spadnie to dostanie antybiotyk.S ma zwolnienie do poniedzialku i ma do zrobienia pelno badan,u nas sie placi za wszystkie badania,wiec bedzie nie ciekawie:baffled:Ale najwazniejsze jest zdrowie,a reszta to dodatek,wiec z dodatkow mozna zrezgnowac,ze zdrowia juz nie.
Ja padam na twarz,wiec jako ze skonczylam teraz karmic Leo,klade sie i mam nadzieje,ze dziecie obudzi mi sie dopiero poznym-wczesnym rankiem.
Dobrej i owocnej nocy :*

Dziewczyny buziaki :********************** dla maluszków

Padam na ryło... wykończą mnie te temperatury...
Jutro mam nadzieje że będzie chłodniej bo muszę jechać do miasta zarejestrować małego... a później jeszcze zrobić zakupy dla małego i do domu.
Jutro muszę kupić smoka i parasolkę... Gabryś ma taką potrzebę ssania że zasysa swojego palca tak że aż się siny robi... Więc jednak muszę szybciej podawać oszukiwacza niż chciałam pierwotnie.
Okrutnie ciągną mnie szwy i do tego dostałam jakiś skurczy odbytu które okrutnie bolą, bardziej niż skurcze porodowe :O

Idę się myć póki mały śpi i kładę się spać...

BUZIAKI DLA WAS :*********************

Kontrola Amelki wyszła bardzo dobrze przez3 dni przybrała tyle co w 6 kupki wzorcowe pobrali jeszcze krew i w pon jedziemy odebrać wyniki.Moje złe jutro do lekarza.ide spać .Całuski wszystkim i && potrzebującym

Ja się melduje z rana nadal 2 w 1 :wściekła/y: Normalnie to nasze dziecię uparte, że hej, nic na nią nie działa:-) Jeśli do jutra się nic nie rozkręci to do szpitala i czekamy:wściekła/y:Aż mi się normalnie płakać chce:-(
Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki.
Karis, Aksmobulka, Wikasik, Jeanta i inne nierozpakowane &&&&&&& żebyśmy już nie musiały czekać.
Miłego dnia postaram się wpaść jeszcze wieczorem ale jakby mi się nie udało to trzymajcie kciuki i postaram się odezwać do którejś z Was :-)

Witajcie!
Jestem i ja.Juz po porannym sprzataniu,prasowaniu i sniadowaniu.Dzis sobie pospalam,bo Leo pieknie w nocy spal,a jak sie obudzil to wstal do niego S na chwile,ale tylko "sprawdzajaco".V trzymalam ze mna w lozku,bo miala straszny kaszel,wiec przez sen ja masowalam i opukiwalam.Za godzine do pediatry,zobaczymy co bedzie dalej.
Za nierozpakowane mocne i serdecznie trzymanie &&&
Rozpakowanym milego dnia.
A na zamknietym wspanialy prezent ktorym zaczal nas obdarzac Leo - codzienne podnoszenie glowki,na dlugi dlugi czas.Pewnie dla Was to normalne,ale dla mnie to najwspanialszy prezent i cud :tak:
Pieszczoszka a dla Laury &&&

witam i ja moja coreczka za to kochana i daje mamie pospac naraze je o 22 i potem spi do 5 , wypije i jeszcze spi do teraz :-) ale dzis mnie troche piersi bola bo z tej jednej pila wieczorem wiec przygotowana czeka az sie dama obudzi...

wiadomo co z dorka??? no chyba nie bo by byly wiadomosci na szpitalnym

kladziecie moje maluszki na brzuchu- chodzi o wiekowe mojej Poli , bo ,żestarsze mieseczne to wiem ...

reklama
Witam się i ja. Noc minęła bardzo spokojnie bo z jedną pobudką. Druga była dopiero o 6 więc się nie liczy ;-) Mała bardzo ładnie śpi- tak 3-4 godzinki ciągiem więc rodzice mogą się wyspać. W nocy miała leciutki katarek ale już jest po wszystkim. Dzisiaj dzień zapowiada się sympatycznie bo właściwie przez cały czas W. będzie z nami. Jutro prawdopodobnie odwiedzi nas położna a potem czekamy na wizytę pediatry. No i w poniedziałek muszę z rana do laboratorium lecieć sprawdzić jak tam moja morfologia. Mam wrażenie, że się poprawia bo nawet kolorki mi na twarzy wróciły :-)

Miłego dnia majóweczki. Za nierozpakowane trzymam kciuki. Dla rozpakowanych i ich maluchów buziaki na dobry początek dnia. A tym z problemami dużo zdrówka i siły życzę.

Do góry