• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

kingutek ja mam wlasnie ten co pisze na nim nowa receptura..
podaje jedna mala miareczke na 90ml tak jak pisze.
a moze i masz racje z tym trawieniem.. bo teraz nic sie nie ulewa... a wczesniej lało sie z niej jak z fontanny i kupy były co 2-3dni

reklama
u nas wlasnie tez byly raz na 2-3 dni z wielkim trudem a teraz to zawsze jedna dziennie jest i to spora czasami i więcej ale zauważylam ze jak wiecej zje to wtedy mamy dwie wcześniej też się lao jak z fontanny przebieranko to bylo z 10 razy dziennie i cay czas pelna pralka a teraz nic a na jakim mleku teraz jesteś dalej pepti bo my mamy nutramigen i u nasz nutriton w takiej malej dawce nie pomagal i dodaje więcej bo to mleko to jak woda jest

Dzień dobry dziewczyny :-)Dzis jestem w miarę wyspana a budziłam sie jak zawsze do małego i nie wiem od czego to zalezy to nie wyspanie czasami (kryzys) Ja już rano byłam w sklepie na piechotkę z małym i wcinam teraz pączki ,chciałam przytyć ;-)Ale widzę że idzie mi w brzuch a nie tyłeczek chyba za dużo słodkiego wtryniam co dzień do kawusi:-)Mały leży w bujaczku i puszcza bąki co chwila.
Dziewczyny powiedzcie mi kiedy są te skoki rozwojowe??Bo ja nie zauważyłam nic u Adasia a i jeszcze jedno pytanie do kiedy wit D i K podawać bo wiem że jedną podawać trzeba było do ukończenia 2 miesięcy (tylko nie mam pewności którą) a D chyba do 3 ???
I zapomiała bym i o to się zapytać czy nosicie swoje dzieciaczki na rękach na dworze??Bo ja zawsze w wózku wożę jak coś bo boję się że go przewieje...
Pieszczoszka Bedzie dobrze głowa do góry odrzuć od siebie czarne mysli

Ostatnia edycja:
ja czasami biore na rece jak nie spi i piszczy
Dziewczyny karmiace mm jak wygladaja teraz kupy Waszych dzieci?bo u nas juz nie sa grudkowane tylko geste bez grudek raz dziennie - koloru zoltego, daje mu pic wode ale kupy dalej geste - kurde nie wiem czy to normalne :)

Witam,
kasiula wit.K do ukonczenia 3 miesiaca,a D to chyba jak lekarz zaleci:tak:Mi na dworzu zdarzylo sie wziasc malego ale tylko do karmienia,bo tak to spi:tak:ale w gondoli jak jest upal lezy bez czapeczki:tak:
pieszczoszka mysl pozytywnie:tak:bedzie dobrze:tak:
dusia milego wypoczynku:tak:
zanetaa ja tez nie bardzo lubie sprzatac:baffled:,ale lubie jak jest porzadek:-DStaram sie co drugi dzien odkurzac i scierac kurze(mam ciemne meble):tak:
katasza ja tez nie lubie siedziec w domu jak jest tak ladnie na dworze:tak:
joasia u nas tak samo z jedzeniem od wczoraj:tak:W nocy maly je co 3-4 godziny ale w dzien wlasnie co 2:baffled:Zawsze po nocy mialam pelne piersi a teraz mam dwa flaczki:baffled: mam otwarte opakowanie mm wiec mu bede dawac raz lub dwa razy dziennie:tak:
Rozmawialam wczoraj z moja siostra(mieszka w Irlandii) jej synek za 2 dni konczy miesiac,jak sie urodzil wazyl 3100g,a w poniedzialek wazyl 4700g:szok:niezle co:tak:Franek tez niezle pakuje ale on kg na miesiac:tak:smieje sie ze on nie rosnie w zdluz tylko w szez:-D:-D:-D
Maly wlasnie kima na brzuszku,jakos na pleckach nie mogl zasnac:tak: Jak sie obudzi to musze isc po recepte na wit.D:tak:
Milego dnia

ja swoja nosze jak jest wiaterek to ma albo czapke albo opaske
np.wczoraj miala body na krotki rekaw i skarpatki i opaske i była na recach kurcze a jak wy dziewczyny robicie i jak malenstwa ubieracie bo ja widze ze z nas 3 ( bratowe 2 urodziły prawie tak samo jak ja)to tylko ja na krótki rekaw ubieram moze przesadzam ale jest tak goraco ze szok i jeszcze w tej gondoli to jak w namiocie

a tak wogole to dzien dobry
mykam bo mała wzywa

Hej:-)
Wrocilysmy ze spacerku malutka pojadla i usnela zobaczymy na jak dlugo.Pogoda i unas sliczna,pozniej jeszcze raz wyjdziemy.Jakas nietomna znow jestem do tego glowa mi peka:-(

Pieszczoszka-bedzie dobrze:tak:nie mysl o takich rzeczach tylko pozytywnie.

Elcia-na takie upaly krotki rekaw oczywiscie:tak:

Dusia-milego pobytu:-)

Mykam przyszykowac cos na obiadek.
Milego dnia:-)

elcia ja jak jest upal ubieram pampersa i rampersa:tak:Staram sie nie przegrzewac:tak:juz pisalam jak lezy w gondoli to bez czapki,a jak biore na rece to czapeczke nakladam ale nie zawiazuje np.:tak:

reklama
Ja właśnie jak leży w gondoli to oczywiście bez czapeczki i w bodach z krótkim rękawem a w te upały co były po 35 stopni to w samym pampersie był nie ma co przegrzewać też dzieciaczka bo nam jest gorąco to i mu musi też być gorąco tym bardziej w gondoli .. To i ja dziś wezmę na ręce na dworze małego tylko własnie ubiorę mu czapeczkę cieniutką
Dorka widzę że jesteś z Tczewa mam tam znajomą ale nie utrzymuję teraz za bardzo kontaktu...;-)
Czarnula to w końcu w UK ładna pogoda bo słyszałam od mojej szwagierki że nie za bardzo pogoda była.. A pisałyście coś o paszportach ona też wybiera się do Polski i właśnie dzis przyszedł jej paszport dla małej tylko nie wiem ile czekała bo nie pytałam

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry