pieszczoszka1988
Jestem mamusią
u mnie tez ciasnota i dziwny ból w niektórych miejscach.. a dzis połozyłam sie na brzuchu i tak mnie pozniej cycki bolały:-
szok:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no chyba,że mój monż mnie psychicznie wykastruje tzn jak zachowuje się jak imbecyl i się kłóci
.A nasze bobasy są coraz śliczniejsze .Ja regularnie odwiedzam wątek z fotami i nawet czasem robię skoki w tył dla porównania.
na szczęście wiem, że się uspokoi i następny będzie normalny, bo plaster już na łopatce przyklejony.

tzn. jak zmęczona nie jestem to ją mam, więc częściej w dzień niż nocą, bo chodzimy spać po północy i padam na cyce.
więc płytki kupimy jutro (mam nadzieję). No i narożnik piękny wypatrzyłam, ale narożnik kupimy na końcu, więc dzisiaj się skończyło na podziwianiu i testowaniu. Maciuś o dziwo dzielnie zakupy zniósł, czyt. w większości przespał.