Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anik, uważaj z zaproszeniami, bo na nocleg sie zwalimy![]()
No z czapkami to się nasłuchałam od mojego ojca i sąsiadek( średnia wieku 80 lat) jak Gabrych był całkiem malutki. I tylko raz promotor mój zapóścił tekstem czy mały czapeczki nie musi mieć ale jak zobaczył mój wzrok to zaraz się skulił i odparł że już się zamyka i że jest już stary (40 lat) i sie nie znaHej, dawno nie zagladalam ale musze sie podzielic...
Co mnie sie dzis cisnienie podnioslo 2 razy na miescie to myslalam, ze wyjde z siebie..
Najpierw jedna kobita stanela nad wozkiem z pytaniami Czy JEMU nie jest zimno (18st) i dlaczego nie ma czapki, po czym na moje dobitne odpowiedzi, stwierdzila ze trzeba ubierac bo beda problemy z uszkami..na co ja, ze moje dzieci nie maja problemow z uszami i co ma piernik do wiatraka ..na to ona, ze trzeba ubrac, trzeba! stala i gapila jeszcze chwile az sobie poszla ku mojej uciesze..
Zaraz kolejne dwie, ze mam super wozek i gdzie kupilam i dlaczego to dziecko nie ma czapki.... kumpel mnie pocieszyl, ze musze przyzwyczaic sie do polskiej rzeczywistosci, ale co za tupet zeby pchac sie z osobistymi teoriami do cudzego wozka?!
U Was tez takie nadgorliwe osobniki chodza po swiecie?;-)
ja już dawno dałam sobie spokój z odwracaniem na boki. Nawet jak mu wałki podkładałam to on tak tyłkiem zmanewrował że i tak na plecach leżałKurcze a mój mały nawet jak go położę na boczku to zaraz leży na placach... i główki w bok nie odwróciI co tu zrobić...?
Mój też dziś się tak zakrztusił że telepałam min głową w dół z dłuższą chwilęmyślałam,że mam to juz za sobą....
Laura przed chwilą mi sie dusiła.. wypiła około 60ml herbaty na raz ..odbiło sie jej i położyłam ją ..bawiła sie i bylo ok a po chwili trysnęła herbata nosem i ustami i mała w panikę i machała rekami i nie umiala złapać oddechu :-( Całe szczęście opanowałam sytuacje..kiedy to sie skończy...:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
płakał tylko gdy był głodny... O 19 go wymyłam dałam 2 cycki ( bo z jednego coś tylko popił i zaraz wypuścił) i zasnął o 19.30... Jestem ciekawa o ktorej się obudzi... Mam nadzieje że nie za wcześnie bo muszę chałupę ogarnąć. Jutro teście przyjeżdżają