reklama

Maj 2012

apropo kokardek to dodam od siebie, ze mnie to smieszy, bo idac do dewocjonali po medalik do wozka dostalam medalik z czerwona kokardka juz w komplecie-zapakowane we woreczek i koszt 5zl. Koscioł=zabobon chyba cos jest nie tak :-D

reklama
Zabobon zabobonem, ale moja kokardka ładnie wygląda, bo ma dodatek kremowy... nie wiem, czy się liczy haha :P

Niuska - przepraszam, ze jeszcze nie podesłałam mleczka, ale miałam zwariowany tydzień :(

kilolek-myslałam ze to sie tak nazywa bo podjechalam wozkiem pod dewocjonalie i prosilam o medalik a pani sie pyta czy do wozka, a ja ze tak i dala mi cos takiego MEDALIK DO WÓZKA CHRZEST (2566513601) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jeszcze pytala czy dziewczyna czy chlopiec i dostalam z czerwona kokardka i rozowa rozyczka :szok: myslalam ze medalik jest medalikiem ale chyba jednak nie. Moze chodzi o to ze od razu ma agrafke w komplecie-taki bajer hheheheheheh:-D:-D:-D :eek::rofl2:

Kosciol Kosciolem, zabobony zabobonami, a sklepikarze wiedza, czego najczesciej ludzie oczekuja... Ja prawde mowiac do tej pory nie mialam pojecia, ze potrzebuje jakiejs czerwonej kokardy ;) i mysle, ze nadal bez niej przezyje i ja i moj synek :P

A odnosnie tych tlumaczy do dzieci, to juz sa na rynku. Linka teraz nie znajde, ale kiedys na innym watku tego forum, nie na majowkach, ktos o tym pisal. Podobno tlumaczy rozny rodzaj placzu :)

witam :) my dzis poza domkiem prawie caly dzien. Maly bardzo dzielnie sie spisal na zakupach, za to ja jestem padnieta. czekam az sie pranie skonczy i zmykam spac :)
jutro jedziemy na caly dzien nad jeziorko wiec pewnie dopiero wieczorkiem zajrze.

dobrej nocki dziewczynki!

reklama
cos ty? :szok: wow ciekawe czy działa.
Tylko moja nie płacze hmm stęka, sapie, pokwękuje... najgorzej ze jak głodna to nie zawoła tylko ssie palce. W dzien to ok rientuje sie ale w nocy zwyczajnie nie slysze. Czasem A. mnei budzi, ze mała "gwizdze na palcach" :-) ale on tez nie slyszy tylko przypadkiem zauwazy ja do chlopaków wstaje albo do wc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry