kilolek
podwójna listopadowa mama
ja tez pisałam pracę z literatury.
Flaurka super, ze udało wam się załatwić chrzciny.
U nas róznica wieku jest 2 lata miedzy chłopakami. Nie powiediząłabym żeby było jakos ekstremalnie trudno. Ja sobie chwalę. Opiekę nad nimi dałam radę sobie sama zorganizowac, a potem zaczęy sie juz wspolne zabawy. Teraz to jakbym dzieci nie miała. Bawia sie razem i tylko jedzenia ode mnie oczekuja. Miedzy mlodszym a Zuzia bedzie 2,5 roku, troche wiecej ale licze ze bedzie podobnie
Flaurka super, ze udało wam się załatwić chrzciny.
U nas róznica wieku jest 2 lata miedzy chłopakami. Nie powiediząłabym żeby było jakos ekstremalnie trudno. Ja sobie chwalę. Opiekę nad nimi dałam radę sobie sama zorganizowac, a potem zaczęy sie juz wspolne zabawy. Teraz to jakbym dzieci nie miała. Bawia sie razem i tylko jedzenia ode mnie oczekuja. Miedzy mlodszym a Zuzia bedzie 2,5 roku, troche wiecej ale licze ze bedzie podobnie

,emerytura po 67 roku zarobki takie by nie umrzeć ,ale żyć się nie da.Szkolnictwo w pierwszej klasie same książki ponoć około 300 zł ,a gdzie reszta i dlatego Amelianka jak jedynaczka będzie chowana.Rodzeństwo to fajna sprawa i chyba na każdym etapie życia może się bardzo przydać .Od wspólnych zabaw ,wspólnych meczy czy dyskotek po spotkania rodzinne opiekę nad starzejącymi się rodzicami i zawsze dobrej rady i miłego słowa.Ja też żałuję,że mam tylko jedną siostrę ale i się cieszę,że ją mam